Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o zachowaniu tego mężczyzny? Proszę spójrzcie i doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie:) Powiem szczerze, że nie znam życia tak do końca. Wstydzę się rozmawiać z bliskimi(choc to nic takiego ), dlatego pisze tutaj. Zawsze bylam pod ich parasolem i krzywda mi sie nie stała, oprócz jednego nieprzyjemnego wydarzenia, które pamiętam do dziś. 2 lata temu poznałam chlopaka, w którym się zakochałam. Zaufalam mu, powiedzialam tyle co nikomu w życiu, a okazało się, że cały czas grał, ze nie chciał żadnej relacji bo już miał dziewczynę, po prostu miał za zadanie zwerbowac mnie do sekty. Oczywiście cala grupa sie dowiedziała o moich sekretach itd . Nie wiedziałam, że tam nalezala moja ówczesna kolezanka. Wiec cale wojewodztwo dowiedzialo sie tego, co skrywalam zawsze w sobie. Dluugo to odchorowywalam. Zobaczyłam, że ten świat nie jest taki piękny. Dzisiaj mam 20 lat. Skończyłam wczoraj. Niedawno zarejestrowalam się na portalu mozna powiedzieć randkowym ale raczej z nudów niz chęci znalezienia kogoś konkretnego. I tak oto uczepil się mnie starszy facet, ma ponad 30 lat. Zdziwiłam się, że ma konto na polskim portalu ale napisał, że szuka Polki. Póki co, nic o nim nie wiem, poza tym że jeździ do Polski w interesach. Wydaje się być fajny, jest także przystojny, ale zapaliła mi sie lampka. Wymieniliśmy kilka wiadomości, odpisalam mu, bo często pisał i stwierdził że skoro nie odpisuje to jestem oszustka. Czy zadna by mu nie odpisała przez ten miesiąc czy nawet wiecej (bo nie wiem jak długo tam jest)? Pisze do mnie, że jest mną zainteresowany, ja odpisalam, że nie szukam konkretnych znajomości a on koniecznie chce się poznać, pisze, że to nic ze jestem za granicą i ze niedługo wyjeżdżam do Australii (bo napisalam tak ) ale ze mnie lubi i zależy mu. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Zazwyczaj faceci w necie szukają dziewczyny do seksu. Jesteś młoda, poznaj kogoś w realu. Bezpieczniej.

Gość gość
Pewnie masz rację, tym bardziej taki stary... Jest między nami różnica 15 lat. Dziwne jest dla mnie to, że ja mu napisalam, że wyjeżdżam na stałe do Australii a mimo to zależy mu. Przecież to zbyt duża odległość-chyba nie będzie chciał ...cyberkow:D?

Gość gość
Ja może jestem już trochę przewrazliwiona ale wszędzie widzę ludzi z sekty, wcześniej też nie wiadomo skąd nagle się pojawiali, wyrastali spod ziemi dosłownie i to w realu. Przykre doświadczenie i teraz myślę że każdy ma jakieś dziwne znajomosci i cel w poznaniu mnie.. Trochę odsunelam się od znajomych, a na tym portalu myślałam że z kimś pogadam anonimowo

Gość gość
Oszustem tez chyba nie jest w tym sensie ze nie wstawia cudzych zdjęc, bo proponuje mi ciągle rozmowę na Skype. Ale co z tego, może przecież być oszustem w innym znaczeniu. Dopatrzylam się ze w profilu ma zaznaczone preferencje , szuka "przyjaźni, zwiazku, zabawy" czyli w sumie też nie ma sprecyzowanych oczekiwań

Gość gość
Jesteś niedojrzała i tyle w temacie.

Gość gość
Dziwi mnie to, że niby tak mu zależy, przecież dziewczyn w moim wieku, starszych czy młodszych jest tam trochę, z różną urodą, ja akurat jestem całkiem ladna ale bez szału, sa ładniejsze, mam pusty profil i jedno uciete zdjęcie, no i ma te 30 parę lat, wydaje się być fajny a kawaler? Albo może rozwodnik nie wiem . Albo oszust matrymonialny..

Gość gość
Dlaczego sądzisz, że jestem niedojrzala?

Gość gość
W sumie urode ma trochę taka.. jak to się mówi...zapomniałam :D no taką ciemna :P Ale chyba nie jest jakimś uchodźcem, moze po prostu zapytam, ale trochę się obawiam że wtedy już w ogóle mi nie da spokoju...

Gość gość
Uchodzca* chyba zrobiłam błąd

Gość gość
Up