Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Windows 10

Polecane posty

Gość gość

Witam, pytanie kieruję w szczególności do osób, które przynajmniej lekko rozumieją informatykę .. Od 4 dni mam problem z aktualizacją Windows 10. Za 1 razem zaktualizował się - przynajmniej na to wyglądało - zresetował się i zaczął wycofywać aktualizację.. Po 3 godzinkach przy kolejnym włączeniu komputera zrobił to samo - w końcu od wczoraj zaczęłam przekładać ( w ustawieniach) datę aktualizacji.. Jednak komputer stale o niej przypomina. Każda aktualizacja i następnie jej wycofanie trwa 10-15min... Czy ktoś wie co się stało? Napisałam już na forum Windows 10 wczoraj - ale nie dostałam odpowiedzi.. z góry dziękuję.

Gość gość
Ale w ogóle pobrał ajkieś aktualizacje ? Przy wylączaniu pisało, żeby czekać bo instaluje aktualizacje ? w Panelu sterowania programy i funkcje, masz pokazane zainstalowane aktualizacje ?

Gość gość
podstawa to po postawieniu nowego systemu od razu wyłączenie pobierania jakichkolwiek aktualizacji i jest spokój

Gość gość
jak winda nieoryginał to nic nie pobierze, a będzie się rzucac, że masz pobrac, normalka... wyłączyć i spokój...

Gość gość
Jak cofa aktualizacje?? Może odinstaluj ja ręcznie gdy to nie pomoże umrzyj.

Gość gość
Co za specy jak Windows nawet nieorginalny miałby nie pobierać aktualizacji?? Pobiera i tak samo działa jak orginal. Umrzyjcie

Gość gość
W10 to gòwno, trzeba być debilem to kupować

Gość gość
kocham jak jakaś debilka zakłada temat i potem nie odpisuje...:O

Gość gość
Co za debile na win 7 8 9 10 pobierzesz aktualizacje i to pirata mam z ciekawośc***irata 10 i wszystkie aktualizacje:)

Gość gość
gość dziś słuchaj no koczkodanie !! Na winde 7 pirata nie pobierzesz aktualizacje i skończ piertolić dzieciaku brednie ! Wpisz sobie w google windows 7 nie aktualizjue to sie k***a dowiesz tumanie tępy ! dzieci neostrady co w du‪pie byli i góówno widzieli, a się będą tu wymądrzać ku‪rwa

Gość ludek bez Wisrołsa
po co wam Win pirat? bym tego gòwna gratis nie chciał, Linuxa zainstalować albo na OSX przejść, Win to dla bydła i ciemnot co nie mają pojęcia o niczym

Gość gość
LINUX lepszy do Windowsa !!

Gość gość
Mialem pirata 7 wersję dowolną nawet Enterprise mi sie aktualizowal zawsze hehe wy jesteście upośledzeni nigdy nie mialem pirata który by sie aktualizowal no debilie

Gość gość
teraz juz pirata nie zaktualizujesz i tylko imbecyl i debil myśli, że się da to zrobić

Gość gość
Win 10 pirat sam aktualizacje wszystkie ściąga a jesli wam nie to umrzyjcie hehe no serio mam wam jakiś dowód nagrać na filmik i win 7 pewnie tez by się dalo bo wczesniej tak samo

Gość gość
moglas tego nie aktualizowac.

Gość gość
tłumacze ćwokowi, że juz windy nie zaktualizuje, ale tuman wie lepiej bo zatrzymał się 5 lat temu w rozwoju, jak jeszcze się dało to zrobić :) pajacuniu nie masz racji zrozum to :)

Gość gość
Dobra debilu wrzucę ci filmik z nagraniem wszystkich aktualizacji i zminie cos w pc by kod produktu znów stal sie bledny. Nie da się?? Debil. A Chińczycy swoje piraty w jaki sposób mogli zalegalizować gdyby nie aktualizacja im to umozliwiajaca?

Gość gość
Już się nie da gląbie !!! i gufno wrzucisz, a nie filmik, jak niby chcesz to zrobić ??? widać, że nie masz żadnego pojęcia o czym piszesz i żal mi ciebie ! Filmik chce wrzucać, że da się pirata zaktualizować, jak MICROSOFT juz to uniemożliwil hehehehehe :)

Gość gość
Ty skończony debilkiu a w piratach win 7 aktualizacja do 10 skąd sie brala z blokady na aktualizacje no kretyn !!!

Gość gość
właśnie poprzez aktualizacje microsoft wykrywa, jak jest zainstalowana piracka wersja i nie zaktualizujesz jej potem, choćbyś na głowie stawał i próbował różnych metod, temat byl juz opisywany milion razy ktoś tu miał racje, że się nie da...

Gość gość
Przeciez nawet sam Microsoft z poczatku przebakiwal o możliwości zalegalizowania pirata do org kopii systemu wiec jak skoro aktualizacje wg twojej teorii juz w win 7 były wyłączone aaaaa kretyn

Gość gość
ale PAJACYK jest uparty no patrzcie go :D:D:D hahahaha mądrzejszy od informatyków z MICROSOFT :D tumaniątko wszystkie rozumy pojadł, a nie ma racji !

Gość gość
"Przeciez nawet sam Microsoft z poczatku przebakiwal o możliwości zalegalizowania pirata do org kopii systemu " jezu hahahahahahaha leże i kwicze :D:D:D:D:D:D:D:D:D Skąd biorą się takie downy na ziemi ludzie powiedzcie mi ?? :):)

Gość gość
Przebąkiwałeś pod nosem to ty jak cie ojciec bral analnie na śpiocha w wieku 5 lat informatyk się znalazł jak z koziej d**y trąbaka. Windowsa pirata niezaktualizujesz !!!!!!!!

Gość gość
ty od aktualizacji zatkała kakało co :) ?? pewnie, że się nie da

Gość gość
Dodatkowo namierzaja piraty i mozna dostać karę. Pirackie oprogramowanie nie zaktualizuje się.

Gość gość
"właśnie poprzez aktualizacje microsoft wykrywa, jak jest zainstalowana piracka wersja i nie zaktualizujesz jej potem" dokladnie tak jest, dlatego trzeba od razu wyłączyć, aktualizacje i po problemie.