Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meble dla dzieciaków

Polecane posty

Gość gość

Kupowałyście meble dla dzieciaków takie dziecięce? Czy może bardziej dorosłe żeby starczyły na dłużej? na jakie rozwiązania Waszym zdaniem lepiej postawić?

Gość gość
Nie kupuj dziecięcych bo szkoda kasy (chyba, że nie masz na co wydawać, to wtedy kupuj co chcesz). Najlepiej się opłacają uniwersalne, bo zmieniasz tylko dodatki i rosną, można powiedzieć, razem z dzieckiem.

Gość gość
Hej ja kupiłam meble typowo dziecięce. Kolorowe, z motywem z bajki ;) Patrząc na jakość myślę, że wytrzymają jakieś 5 lat, a potem kupię i tak inne. Nie wiem jakie to meble rosną razem z dzieckiem- chyba drewniane- tu się zgodzę. A tak mebelki typu ikea to max 5-6 lat i do wymiany.

Gość gość
Zalezy ile chcesz wydać. Przejrzyj katalog z meblika, mają drogie meble, ale warte swojej ceny (za jakość trzeba placic). W tych meblach jest opcja wymiany frontów w miarę jak dziecko rośnie i zmieniają się mu zainteresowania. Dodam tylko, ze na zywo meble wyglądają o niebo lepiej.

Gość gość
Ale ktoś głupotę napisał o meblach z Ikei. Jakie 5-6 lata kobieto? To co ty zamierzasz z nimi robić, że mają być do wymiany? Ja mam meble z Ikei 10+ lat i nadal jak nowe, ale używam zgodnie z przeznaczeniem. Nie skaczę po nich.

Gość gość
ja kupowałam dziecięce bo zależało mi też na bezpieczeństwie a wydaje mi się że przy ich produkcji bardziej się zwraca na to uwagę, poza tym jak wybierzesz solidne- spełniamy-marzenia robią świetne to i tak długo posłużą, pewnie nawet lepiej niż ta sklejka z ogólnych meblowych