Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katriss26

Potrzebuje pożyczki 20 zł.

Polecane posty

Witam. Jestem mamą 6 letniego syna i rocznej córki. Pół roku temu tragicznie straciłam męża i zostałam sama z dziećmi i niestety długami. Potrzebuje 20 zł spłacić zadłużenia i płacić jedną ratę. Chcę zacząć spokojne życie ale żaden bank nie chce mi udzielić kredytu. Nie mam nic co mogłabym sprzedać albo za stawić. Jednak wierzę że są jeszcze dobrzy ludzie którzy mi pomogą znaleźć rozwiązanie. Proszę o pomoc. Błagam

Gość gość
a twoje zarobki? renta po ojcu dla dzieci??

Nie masz żadnej literówki? Za 20 zł chcesz spłacić raty i zadłużenia?

Gość gość
Pewnie pomyłka, raczej chodzi o większa kwotę. Poczytaj trochę o pożyczkach też tu, http://sekretypozyczek.pl/ bo jednak zanim coś sie weźmie to warto się rozeznać,a teraz niektóre pożyczki mogą nas wprowadzić w niezłe bagno jak już podpiszemy.

Ja mogę polecić firmę JanVest. Wejdź na www.janvest.pl i sprawdź, czy będą w stanie Ci pomóc. Mają niskie oprocentowanie i idzie się z nimi. Tutaj będziesz mogła wyjść z długów. Zgłoś się też do mopsu lub do ochronki. Dostaniesz taką doraźną pomoc - jakieś jedzenie (paczki do domu, dla dzieci obiady w szkole) i ubrania.

Gość gość
nie idź czasem do lombardu , tam za dzień potrafią zabrać 12% a potem mieszkanie .

chyba chodziło o większą kwotę, ale jeśli chodzi o pozyczkę to zawsze lepiej pożyczyć od rodziny niż firmy bo wtedy nie dochodzą kolejne odsetki do zapłaty

Gość Anna Jakub

Potrzebujesz pożyczki lub odrzuciłeś swój bank wcześniej, jest to okazja, której szukasz. Oferujemy wszystkie rodzaje pożyczek, takie jak kredyty dla przedsiębiorstw, kredyty samochodowe, kredyty korporacyjne, venture capital, kredyty mieszkaniowe, pożyczki studenckie lub dowolne kredyty z oprocentowaniem 3%. Zainteresowane osoby powinny teraz skontaktować się z nami: annajakub.eu@gmail.com

Gość Potrzebuję pilnie 20 zl

Bardzo pilne 

Gość mrsstellareneloanfirm1@gma

witam Dzień dobry, nazywam się Lucas i jestem z tego kraju i chcę użyć tej premii, aby powiedzieć i powiedzieć ludziom z mojego kraju, że Stella Rene jest prywatnym pożyczkodawcą, a dziś jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ mam pożyczkę, Czwartek, a kwota pożyczki, którą otrzymałem na moje konto bankowe, wynosiła 90 000 dolarów, a dziś jestem szczęśliwy i mogę rozpocząć swoje życie, mam 55 lat, a moja żona jest tutaj szczęśliwa, że Bóg może udzielić Stelli Rene firmie bardzo szczęśliwego i dobra praca, aby kontynuować tę pracę, a ona ma inne biuro, takie jak WŁOCHY, USA, POLSKA. KANADA i wiele innych krajów, skontaktuj się z nią dzisiaj na e-mail poniżej {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com}, aby uzyskać szybkie i bezpieczne pożyczki już dziś.

Lucas

Gość Juliet

Nazywam się Juliet Lopez, bardzo się cieszę, że mogę dać dobre świadectwo prawdziwej kobiety, która boi się Boga, która pomogła mi z pożyczką w wysokości 20000 euro na poprawę w mojej działalności w supermarketach. Pożyczka była bardzo łatwa i nie było płatności z góry. Chcę, żebyś też do niej dotarł, jeśli potrzebujesz szybkiej i pilnej pożyczki bez zabezpieczenia. To jest e-mail do kontaktu: joycesmithloanlendercompany@gmail.com

Gość Lena Zofia

Witam wszystkich, jestem Lena z warsaw Polski. Chce szybko zlozyc krótkie zeznanie, w jaki sposób udalo mi sie uzyskac pozyczke, pilnie potrzebowalem pieniedzy na zakup ciezarówki, zlozylem pozyczki od wielu internetowych pozyczkodawców, a oni nigdy nie moze mi pomóc, skontaktowalem sie z moim przyjacielem, aby poprosic o jego pomoc, mój przyjaciel powiedzial mi, ze nie jest w stanie pomóc mi z cala suma pieniedzy, której od niego potrzebuje, przedstawil mnie firmie o nazwie Jorge Grace firma pozyczkowa, w której on równiez byl w stanie uzyskac pozyczke, rozmawialem z nim o moich przeszlych doswiadczeniach zwiazanych z uzyskaniem pozyczki i powiedzial mi, ze ta firma pozyczkowa, do której kieruje mnie, jest legalna i zatwierdzona przez rzad, nie mialem innej opcji niz próbe, zebralem e-mail od znajomego i skontaktowalem sie z nim, ku mojemu najwiekszemu zaskoczeniu, ze byli w stanie pomóc mi w firmie pozyczkowej, jestem blogoslawiony, poniewaz pani Jorge Grace ratuje zycie i pomaga pilnie potrzebujacym pieniedzy, Ty moga sie z nimi skontaktowac za posrednictwem prywatnej poczty firmy na (jorgegraceloanfirm@gmail.com} pomoga ci i zmienia twoje zycie jak moje, wszystko dzieki nim i niech Bóg ja blogoslawi.

Lena Zofia

Gość leo lobito

potrzebujesz pilnej pożyczki, aby spłacić swój dług lub założyć nową firmę? jeśli tak, skontaktuj się z nami dzisiaj pod adresem leolobitohelpfunds@hotmail.com, aby uzyskać więcej informacji na temat pożyczki.