Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majewska1995

Urojona ciąża?

Polecane posty

Gość majewska1995

Od dwóch MSC mam dziwne uczucia jakbym zaszła w ciążę, lecz do tej pory miałam juz 2 miesiączki. Jedna była lżejsza ale bolesna,a druga byla baaaaaardzo obfita i trochę tez bolesna. Czytalam w internecie, ze NIEKTORE kobiety mają miesiączki aż do 3-5 MSC.. Lecz gdyby to było ciazowe plamienie to nie byłoby tak bardzo obfite.. Podpaske musialam zmieniać co 1h..

Gość Werka10
nie przejmuje się :)

Gość gość
Zrób hcg, ja miałam 2 miesiaczki i byłam w cp.

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość gość
Dokładnie, to może być ciąża pozamaciczna. Nie lekceważ tego! Koniecznie zrób hcg i jeśli będzie pow. 5, to koniecznie do lekarza. Mogą to być też zaburzenia hormonalne, mięśniaki lub endometrioza.

Gość Maria93
Witam,pare dni temu mialam wizyte u ginekologa. Od wrzesnia minionego roku mialam regularna miesiaczke,az do lipca. Spozniona 2tyg,co gorsza 2dniowa,obfita i bolesna. Zawsze trwa u mnie do 7dni. Moje piersi urosly dwukrotnie i mam zgrubione zyly idace ku brodawkom,w dodatku bardzo bola. Zrobiono mi usg,okazalo sie,ze mam torbiela wielkosci 5cm na prawym jajniku,ale doktor nie wyklucza ciazy pozamacicznej,mimo iz jej nie widac. Robilam badanie krwi na bhcg,a dodatkowo na markery rakotworcze. Bardzo sie boje,zaczełam myslec,ze moge miec urojona ciaze,poniewaz staram sie o dziecko 4lata. Nie wiem czy zglosic sie do innego lekarza,pani doktor powiedziala,ze cytologie moge zrobic w wieku 25lat spokojnie (mam 23) a po badaniu ginekologicznym stwierdzila,ze musze zrobic natychmiast,na badania krwi kierowala mnie ekspresem bym zrobila nawet w nd jesli to mozliwe..co robic? Pomozcie