Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gościu nienawidzący Namysłowa wejdź.....

Polecane posty

Gość gość

Napisz szczerze nie pisząc że Namysłów to dziura itd czemu Namysłowa nienawidzisz pomijając mnie i moje wpisy bo przecież nie zawsze o Namysłowie pisałem i napisz co jest w nim nie tak i w czym jest gorszy od setek innych miast i czym się od nich różni i czemu innych miast nie obrażasz tylko Namysłów

Gość gość
Napisz szczerze bez bluzgów i obraźliwych wpisów skoro jesteś taka mądra to udowodnij i sie wykaż przecież jest setki gorszych miast i ps namysłów jest jednym z bogatszych miast w Polsce no wykaż sie

Gość gość
No napisz ale szczerze

Gość gość
Szczerze się zastanów i napisz ale szczerze i co o Namysłowie myślałaś nim zacząłem o nim pisać? Jeśli o nim wiedziałaś co nie może być jak dawniej?

Gość gość
skończ wreszcie nudzić niedorozwoju :o

Gość gość
Skończę jak napiszesz szczerze nie tak jak zawsze i PS nie jestem niedorozwojem

Gość gość
1. jesteś niedorozwinięty lub chory umysłowo. każdy kto czyta twoje paranoiczne wypociny nie ma co do tego wątpliwości. Ala jak każdy wariat uważasz się za normalnego 2. nikogo nie obchodzi twój piździsłów, ile w nim jest biedronek, kauflandów i innych sklepów dla biedoty, jakie pociągi przez niego jeżdżą i ile jest kilometrów do wrocławia 3. ta twoja dziura jest zadoopiem i udowadniano ci to setki razy Reasumując; W Y P 1 E R D A L A J

Gość gość
A przestał byś uznawać namysłów za dziurę gdyby już tą hale sportową ukończyli bo właśnie zaczęli budować i gdyby kino 7D powstało oraz sklepy H&M C&A F&F DIVERSE CUBUS 5 10 15 CROOP HOUSE RESERVED SINSAY ORSAY PANDORA MONNARI EMPIK HOME&YOU INTIMISSIMI DEICHMANN DECATHLON TK MAXX DOUGLAS SEPHORA GIACOMO CONTI E leclerc pralnia 5 a sec tschibo mountain warehouse Wólczanka vistula matras cukiernia sowa zara Ziaja oraz Aquapark salon fiata oraz castorama ?

Gość gość
i will kill you

Gość gość
To nie jest dziura bo wszystkie mniejsze miasta do Namysłowa to dziury dużo średniej wielkości też czemu akurat uwzięłaś się na Namysłów a gdyby oprócz tych sklepów Aquaparku kina 7D salonu fiata gdyby powstał też park linowy kolejny szpital żeby były dwa i McDonald's KFC sphinx burger king pizza hut? To przestała byś za dziurę uznawać

Gość gość
Jakbyś nie wiedziała są dwie biedronki kaufland lidl Intermarche Bricomarche ......itd itd

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Dlaczego uznajesz za dziurę skoro nie mamy korków smrodu spalin mamy dużo zieleni dwie galerie handlowe Tesco Carrefour Eko neonet media expert mix Electronics Avans RTV euro AGD z tych większych marketów mamy mnóstwo barów restauracji sto razy lepsze niż McDonald's KFC sphinx burger king itd kawiarni mamy basen z sauną mamy kluby muzyczne dom kultury gdzie są koncerty mamy stadion wybudują nam hale sportową taką jak w dużych miastach mamy saunę spa Solaria kręgielnie klub zapaśniczy mamy szybki Internet LTE mamy dobrą komunikacje z innymi miastami mamy festiwal rockowy czochraj bobra fest itd...

Gość gość
Miałaś mi szczerze odpowiedzieć a nie bluzgać pokaż że jesteś mądra i szczerze mi napisz czemu o setkach mniejszych i gorszych miast nie piszesz? Przecież jest wiele gorszych biedniejszych brzydszych mniejszych miast i gorzej skomunikowanych ps nie życz mi śmierci i to po angielsku dlaczego gorszych mniejszych miast nie obrażasz które są dziurami dla Namysłowa? Odnieś sie czemu akurat nienawidzisz Namysłowa ?

Gość gość
Masz mi szczerze odpowiedzieć

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Przestań mi życzyć śmierci i zdziro mi napisz niby taka mądra a nie potrafisz odpisać i uzasadnić

Gość gość
i will kill you

Gość gość
Przestań życzyć mi śmierci i napisz niby mądra jesteś a nie uzasadnisz i dlaczego mniejszych i gorszych miast nie obrażasz?

Gość gość
i will kill you

Gość gość
UP

Gość gość
Namysłowianki aż mokro w kroku mają gdy z zakupów wracają.

Gość gość
W*********j