Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie dzowni do mnie codziennie czy to znaczy że mu nie zależy?

Polecane posty

Gość gość

Ponad miesiąc się spotykamy i co prawda widzimy się w każdy weekned i raz w tygodniu, na codzien jest jakiś sms w ciągu dnia ale nie ma telefonów. Czy na tym etapie on nie powinien zadzwonić do mnie codziennie chociaż na te 5 minut? Po ponad miesiącu randkowania jesteśmy na tym samym etapie, nie ma takiego pogłębiania relacji. Powiedzcie mi jak u was wyglądały początki związku?

Gość gość
najlepiej go zamknij w piwnicy a po za nią trzymaj go na smyczy nie przesadzasz zbytnio?

Gość gość
Może przesadzam ale mój były facet dzownił codzinnie albo pisaliśmy w ciągu dnia kilka smsów. Tutaj nie mogę powiedzieć bo widać że on chce się spotykać i się nie możemy spotkań doczekać ale potem po spotkaniu ja chciałabym intensywniejszy kontakt. Teraz też smutno mi bo patrzę na telefon a tu nic.

Gość gość
nie porównuj go z byłym jak chcesz być z ex to do niego wracaj każdy człowiek jest inny niektórzy po prostu nie lubią intensywnego kontaktu wolą pobyć sam do tego dochodzi praca zmęczenie każdy jest inny to samo jeżeli chodzi o staż dla ciebie może być długo dla niego krótko

Gość gość
Masz rację ale boję się żę jak to będzie tak powoli się rozwijać i on będzie taki bojaźliwy to może to do niczego nie doprowadzić. Przecież znajmość trzeba rozwijać i ten kontakt powinien być coraz czestszy z czasem.

Gość gość
kurde babo jak chcesz z nim gadać to zadzwoń do niego i tyle jak chcesz intensywniejszego kontaktu to mu powiedz

Gość gość
Nie potrafię dzwonić do niego pierwsza bo to świeży związek. Pewnie masz rację że robię niepotrzebnie problem gdzie go nie ma ale jestem z tych niecierpliwych co chcą wszystko tu i teraz.

Gość gość
A czy seks w takim przypadku pogłębił by bardziej naszą znjamość, czy lepiej jeszcze poczekać?