Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccc

co zrobić

Polecane posty

Gość pomoccc

Poznałam pewnego pana poprzez internetową znajomość. Podałam nie prawdziwe dane i brnęłam w to do końca. Tak wiem zrobiłam źle. Opowiadał mi o różnych interesach i chciałam to sprawdzić dlatego poprosiłam go o pożyczkę wysokości 50 tys, nie chciałam nawet wziąć tych pieniędzy tylko sprawdzić czy je pożyczy. Nagrał naszą sytuacje intymna i to,że po niej spisaliśmy umowę odnośnie pożyczki. Podałam fałszywe dane bo byłam głupia w tym wymyślony pesel z głowy okazało się,że taki nie istnieje. Zamiast po pieniądze poszedł na policje z podpisem i nagraniem. Zostałam zatrzymana po czym wycofał skargę. Po tym wszystkim nadal chce utrzymywać relację. W trakcie związku myślałam,że jestem w ciąży i powiedziałam o tym...pozniej okazało się,że to nie była ciąża...bałam się mu o tym powiedzieć więc skłamałam,że poroniłam. O czym powiedziałam mu dziś. Czuję się jak śmieć...ale jestem też zagubiona i boje się co on z tym zrobi. Błagałam o wybaczenie ale czy wybaczy czy nie będzie chciał zaszkodzić nie wiem, Co byście zrobili na moim miejscu??? Jeszcze jedno nie chciałam go okraść na te pieniądze chciałam tylko zobaczyć czy to prawda,że kręci tak duże interesy.

Gość gość
oboje warci siebie

Gość gość
co zrobić x Nigdy nie wyciągać rękę po nie swoje pieniądze i nigdy nie kłamać.

Gość pomocc
teraz to wiem...tyle co robić?

Gość gość
Odwrócić się dupa i iść w swoją stronę. Nie rozumiem po co ta szopka. I on chce z Tobą być w związku jak Ty go tak oklamalas. Daj sobie spokój i zachowuj się jak zrównoważona osoba chociaż pozory sprawiaj takiej.

Gość gość
Ty go okłamałaś, on poszedł na policje. P******i jesteście. Lepiej na niego uważaj.

Gość pomocc
Poszedł bo podałam fałszywe dane i z tymi danymi podpisaliśmy umowę o pożyczkę

Gość gość
ogarnij się, zerwij definitywnie tę chorą relację. tak jak ktoś ci napisał, idź w swoją stronę ,a na to co zostawiasz nawet się ani razu nie oglądaj

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy.