Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam w wielkiej brytfanii emigracyjne ciule

Polecane posty

Gość gość

juz grzyb z lazience i stary dywan obwachany?:D ile smierdzacego oleju nawdychaliscie sie dzisiaj w uka? Zycie zaczyna sie w polsce wy uebane paździerze. musicie obrabiac pałki swoim fagasom aby przezyc w tej londynskiej norze. Gdyby nie usa to brytole waliliby sie maczugami i zyli na poziomie zanzibaru Bueheeeeeeee

Gość gość
Prawde piszesz

Gość gość
Ja tylko czekam aż frajerzy i milionerzy wywodzący się zza budki z piwem zjada ciekawe jak się im będzie zylo

Gość gość
A ty polski bucu pańszczyźniany odrobiłeś już swoją dolę u twojego polskiego kapo-pracodawcy? Ryjesz za bezdurno frajerze. Buahahahaha!

Gość gość
Zanzibar to ty masz w PL biały murzynie. Eiebią cię z każdej strony na stojąco a ty się bezradnie uśmiechasz. No bo cóż więcej możesz zrobić?

Gość gość
Nie ma to jak podbijać swój temat bo nikt się nim nie interesował. "Prawdę piszesz." buhahaha :D

Gość gość
Matoł przytakuje sam sobie bo mu kaszanka mózg wyźarła.

Gość gość
Ja mam lepiej w PL niz ty w uk cwelu i nikt mnie nie je/bie. A ty gnij z ciapatymi szczuropolaku w angielskim zanzibarze:D

Gość gość
Bialy murzyn w uk dał głos. W PL jestem u siebie a ty mendo nigdy nie bedziesz w uk, zawsze bedziesz tylko bualym murzynem dla angoli i bedziesz tam wdychał ich pierdy do konca zycia bueheeeeeeee:D

Gość gość
Ej smiecie w uka, skoro jestescie takie mocarstFo to czemu macie osobne kurki na wode:D noo jestem ciekaw jak morde lub naczynia myjecie w ten sposob? Ja piertole ale sredniowiecze:D:D

Gość gość
Kurki kurkami ale wytłumacz mi dlaczego ty jesteś polskim szmaciarzem który ryje na polskiego kapo-pracodawcę za bezdurno? I dlaczego nigdy nie będziesz zarabiał więcej niż tylko jałmużnę? A przecież niby jesteś u siebie a tam nic twojego nie ma oprócz swojskiej, polskiej nędzy. Żryj kaszankę polski szczurze bo twoja cienka pensyjka na nic lepszego nie starczy.