Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antek1988

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Witam wszystkich Od pewnego czasu spotykam sie i pisze z pewną dziewczyną i jak bywa po pewnym czasie zaczyna mi na niej zależeć coraz bradziej .Piszemy ze sobą bardzo dużo na różne tematy i powiedziała że jest ostrożna jeśli chodzi o związki bo wiele razy się sparzyła.Pomyślałem dobrze jeśli tak to niebęde naciskał będe cierpliwy.Bardzo fajnie się nam ze sobą pisze ,mamy kontakt ze sobą praktycznie codziennie i myślałem że wszystko idzie w dobrym kierunku że jej zaczyna zależeć na mnie ,ale pomyliłem się widocznie bo zaczeła mi pisać o jakimś chłopaku .Zabolało mnie to nie powiem i mówi że jej na nim zależy i że nie może przestać o nim myśleć a on ma ją całkowicie gdzieś i dalej snuje swoje wyobrażenia,i że może sie gdzieś spotkają .Pytanie brzmi tak czy dalej mam starać się czy jednak odpuścić sobie aby bardziej niecierpieć a może coś innego mam zrobić ? dodam że nie chce już słuchać ani czytać na temat tego chłopaka.Obydwoje jesteśmy po dwudziesce.Będe wdzięczny za wszelką rade :)

Gość gość
nie chce już słuchać ani czytać na temat tego chłopaka X To chyba wiesz co zrobić? Jesli nie chcesz cierpieć, to napisz jej, że miałes nadzieję, że wasza znajomość bardziej się rozwinie, ale jesli ona jest zakochana w kimś innym, to to nie ma sensu, bo jej przyjacielem nie chcesz być.