Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnesklara

Sposób na dodatkową kasę (praca zdalna dla mamy)

Polecane posty

Cześć Kochane!! Szukam jakiegoś sposobu na zarobek w necie. Tzn jestem matką 6-cio miesięcznego synka i nie bardzo mam możliwość pracować na etacie gdzieś. Mój mąż też sporo pracuje, dlatego szukam ciekawej opcji na dodatkowy zarobek najlepiej pracując zdalnie. Ktoś coś?

Ja pracuje jako copywriter dla jednej z dużych firm odzieżowych. Do tego czasem spisuje wideoblogi, czyli robię transkrypcję. Pracę znalazłam przez facebook'a. Ostatnio też wzięłam udział w różnych konkursach. Polecam szczególnie http://www.placimyrachunki.pl bo udało mi się wygrać zwrot kasy za rachunek :) :) :)

Gość gość
na pewno nie wygrala,s!!!!!

Gość gość23231
I po co ten hejt? trlla daj więcej info.

No po prostu weszłam, zarejestrowałam się na www.placimyrachunki.pl i dostałam zwrot prawie 200zł za domek dla lalek, który kupiłam córce.

Gość gość
CZY YTO SERIO DZIALA?

Gość gość
Mogę Wam polecić pracę dodatkową w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/ Praca polega na zdalnej sprzedaży pożyczek, 2% prowizji. Wygodna praca w domu, więc ma się czas na inne obowiązki :)

Gość gość
Na czym polega praca w tym partnerze?

Gość gość
Poszukuję osoby chętne do współpracy przez internet. Poszukuję osób otwartych ambitnych do swojej grupy w programie partnerskim. Poszukuję ok 30 osób na początek bo z większą ilością nie dała bym rady być w dobrym kontakcie. Może to być zarobek jednorazowy, dodatkowy lub stały wszystko zależy od zaangażowania. Wymagam ukończonych 18 lat, stałego dostępu do internetu, obsługi komputera i internetu na poziomie podstawowym, umiejętności współpracy. Nie wymagam żadnego WKŁADU FINANSOWEGO. Oferuję wprowadzenie do programu, kompletną pomoc przez cały okres współpracy. Zarobki około 600 zł jednorazowo a później nawet 2 -3 tys miesięcznie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adres katarzyna.tomaszewska.m2m@wp.pl

Gość lenka8
szukacie pewnej strony do zarobienia pieniążków? Zapraszam tutaj http://mylead.pl/. Jestem tutaj od lat i jestem bardzo zadowolona;)

Gość gość
Na stronie pracuj-online com mają sporo ofert pracy w kilku kategoriach więc warto zerknąć!

Gość mamamam33
polecam ankiety!! To jest mój jedyny niezawodny sposób żeby sobie dorobić :D w szczególności epanel :)