Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana trendów. teraz patologia nadaje stare imiona Jan, Zofia

Polecane posty

Gość gość

Taki odwrót nastąpił. Tez to zauwazylyscie?

Gość gość
nie ja u patologii dalej obserwuję Brajanów, Alanów, Dżesiki, Nikole, Nadje, Amelki.

Gość gość
a co oni inne imiona nadają? nawet czytałam artykuł że teraz modne wśród osób mniej zamożnych są właśnie Zosia czy Antoś.. co to są inni ludzie przecież im podoba się to samo co innym

Gość gość
13.48 mniej zamożny to nie od razu patologia/świry/podludzie -nie jarzysz tego ? Może po prostu normalni ludzie kapneli że Amelki Natanki Vanessy i Oskarki ukochała patologia i nie chcą iść razem z nią w jednym szeregu?

Gość gość
No skoro dla ciebie mniej zamożni to patologia, to gratulacje :-). Autorka, czyżbyś miała w domu brajanka i dzesike?

Gość gość
Ja właśnie zauważyłam, że starodawne imiona lubią też nadawać ludzie typu "wyżej sram niż dupę mam",z ego nadmuchanym jak balon, aspirujący chyba do wyższych sfer ;) Oczywiście nie wszyscy nadający starodawne imiona tacy są, ale sporo już takich ludzi spotkałam.

Gość gość
Patologia nadaje koniecznie: Brajan Denis AnGelina koniecznie przez G Wiktor Nikola musowo i oczywiscie Maja obowiazkowo

Gość gość
16:15 i dobrze że AnGelina a nie Andżelina, bo jakby to, wieśniuro, brzmiało?? To jest normalne imię tyle że zachodnia wersja Anieli, tak samo Nikola to polska wersja Nicole, nie rozumiem co w tym jest patologicznego, znam dziewczyny o tych imionach i mają już prawie 30 lat...ich rodzice to normalni ludzie...ale tłuk o imieniu Jasio czy Basia albo inna Ania jakich jest piz...dyliard musi się jakoś podbudowywać...jak nie ma nic innego jak tylko najeżdżanie na kafeterii więc tłucze temat imion do urzygu. A co do tego że imiona typu Jan, Maria, Kazimierz, nadają teraz ci co wyżej s...rają niż d,.pę mają to się w pełni zgadzam już wolę Nikolę niż Marię lub Janinę...jaka wiocha

Gość gość
.ich rodzice to normalni ludzie...ale tłuk o imieniu Jasio czy Basia albo inna Ania jakich jest piz...dyliard musi się jakoś podbudowywać... x Nie, tłuki "jakich jest piz...dyliard" to Kewinki, Brajanki, Alanki, Nikolki, Waneski i Dżesiczki. Jak się ktoś nawet nie otarł o normę, to myli pojęcia.

Gość gość
17:15 Nie wiem w jakich wy się środowiskach obracacie albo gdzie mieszkacie, ale ja nie znam ani nie słyszałam ani u sąsaidów, ani znajomych, ani ludzi w mojej okolicy żeby ktoś się nazywał Brajan, Alan lub inna Jessica... Co do takich imion to może o jednej osobie gdzieś tam słyszałam ale to było 20 lat temu, rodzice dali imię Jessica. a tak to w ogóle nie znam... pytam gdzie wy się obracacie skoro tak bardzo znane wam są nawyki "patologii"?

Gość gość
Angelina to nie jest normalne imię. Kojarzy sie wlasnie z taka pania z 16:21...Angelina cielęcina-patologia i twoje plucie tego nie zmieni. Cóż

Gość gość
Wiele zależy czy z nadawaniem imienia wiąże się tradycja czy jakieś ustalenia rodzinne, czy imię jest ważne /geneza, patron/ czy ma tylko ładnie lub modnie brzmieć. Ja pracuję w szkole, obserwuję wiele ciekawych tradycji związanych z imionami nadawanymi dzieciom. Ludzie nadają imiona po babkach/dziadkach, zgodnie z datą urodzin, albo na tą samą literę co sami się nazywają, albo nawet imię ojca/matki i wiele wiele innych "zasad" wyznają. Wtedy pojawiają się imiona stare, bo jak po dziadkach to się te imiona przywołuje, albo nietypowe, bo takie akurat w kalendarzu było. Wcale niekoniecznie musi to być ktoś wyniosły czy patologia. Ja z kolei wybierałam starannie, żeby dzieci miały właściwych patronów. I też może ktoś powiedzieć, że noszę głowę wysoko...

Gość gość
17:23 mnie tam się dobrze kojarzy, normalne imię, mam taką koleżankę, a jeszcze jedną znam dziewczynę o tym imieniu tyle że to są Angeliki a nie Angeliny i mają teraz po 28 lat. Normalne dziewczyny. Ja mam na imię Agnieszka ale nie uważam by tamte były w czymś gorsze. A ty jak masz na imię, Ola, Kasia, Marysia? Czy Iza? Niczym się od nich nie różnisz, pseudointeligentko. Imiona jak imiona, ja pier...olę. Moja kuzynka nazwała córkę Nikola i sorry ale to nie jest żadna patologia...dobrze znam kuzynkę. Osoba na poziomie, pracowita, nie żadna mopsiara...

Gość gość
17:23 a ty zdradzisz nam swoje imię, księżniczko? Pewnie Patrycja albo inna Ewelina, pospolite aż do granic...i brzydkie. Nie rozumiem co jest fajnego w oklepanych imi0nach typu Łukasz (kojarzy się z łuszczycą albo łuskaniem orzechów), Mateusz (każdy jakiego znam to c***a życiowa) albo Ola, Ania, Kasia....pospolite to i naprawdę nieciekawe

Gość gość
Patologia to ta dyskusja... w sumie, jak się to czyta, to żadne imię nie jest dobre. Zosia nie, bo dla starej ciotki, Oskar dla blokersa, Ania oklepana do bólu, Brajan dla mopsiary, Miron zbyt rzadkie, że aż pretensjonalne. No to w końcu jakie imiona są te właściwe???

Gość gość
Andżelika to normalne imię i nie wiem czy tak trudno zauważyć tę " różnicę" w literówce:) Angelinę znam jedną faktycznie z pozoru może względnie zwyczajna,jednak zdecydowanie to imię noszą osoby z twarzą nieskażoną myśleniem,przykro mi:( Angelina patologia.

Gość gość
oczywiście że biedni to nie patologia, chyba że na tym forum.. Angelika było kiedyś bardzo modne i nadawali je normalni ludzie jak i tzw. "patologia" bo niby jakie imiona mają nadawać ci ludzie? zazwyczaj idą z trendami

Gość gość
17:54 dziwne, że nieskażona myśleniem, nazwiesz aktorkę Angelikę Piechowiak nieskażoną myśleniem? Osobę po studiach wyższych na PWST? Sama masz za daleko do łba...

Gość gość
Ja zauważyłam, że patologia daje dzieciom modne, popularne imiona tj Julka, Amelka, Kuba tak jakby ich nie obchodziło jak ich dziecko będzie miało.na imię i po prostu nazywają tak jak inni.

Gość gość
tzn że mamy Julek i Kubusiów nie obchodzi jak ich dzieci mają na imię

Gość gość
18.45 nie, nie o to chodzi. Niektórzy dają tak, bo im się podoba ale u większości ludzi z patologii widać, że im wszystko jedno i dają imiona takie jak inni.

Gość gość
a mi się wydaje że im też się te imiona podobają, co wy myślicie że do nich nie dociera że z Brajana się śmieją? to nadają tak jak inni byle się nie wyróżniać.. czasy Jessic dawno minęły i to nie była moda tylko wśród patologii tylko często się spotykało takie imiona.. teraz jest moda na Zośki i Kryśki a za 10 lat ktoś się będzie śmiał że to imie dla patologii.