Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina_77

Chrapanie u dziecka. czy to minie?

Polecane posty

Gość Ewelina_77

Dzień dobry wszystkim! zastanawiam się, czy któraś z osób obecnych na forum miała problem z chrapaniem u dziecka? Od kilku tygodni słyszę, jak mój 4-letni Bartek męczy się w nocy i zastanawiam się co zrobić w tej sytuacji. Przeczekać czy biec z nim do lekarza? Przejrzałam już kilka artykułów na ten temat i wydaje mi się, że nie powinnam tego lekceważyć, ale dobrze byłoby poznać inne opinie.

Gość gość
Lepiej dmuchać na zimne i iść z malcem do lekarza. Poleciłabym Ci dr. Kukwę z MillaMedica ale twój synek jest jeszcze trochę za mały bo doktor przyjmuje dzieci od 7 lat. Zawsze możesz jednak zadzwonić i zapytać.

Gość Ziaj_ka
A czy zauważyłaś, że twoj synek jest przez to bardziej senny w ciągu dnia? Jeśli tak może warto przeprowadzić badania na bezdech?

Gość gość
Moja corka chrapala do momentu usuniecia przerosnietego trzeciego migdala...

Gość mariola46
Skonsultuj to z lekarzem. Na pewno Ci coś doradzi. Może w Medicus dcl? Lecze sam swoje pochrapywanie

Gość gość
Nie wiadomo o co chodzi z ta chrypką. Może to coś z krtanią, może z migdałkami, albo jakaś infekcja. Na ursynowie jest fajna przychodnia - MilleMedica mają tam laryngologie dziecięca na wysokim poziomie.

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Jeśli martwi się Pani o zdrowie swojego malucha, zalecamy umówić się na wizytę u specjalisty. Powody pochrapywania u dziecka mogą być różne. W Medicus DCL określamy przyczynę chrapania, a następnie dobieramy odpowiednie leczenie. Po więcej informacji zapraszamy na www.medicusdcl.pl

Gość gość
Czy synek pije mleko i spozywa nabial ? Czy czesto kicha ? Moj synek chrapal i kichal czesto, a takze mial katar często i okazalo siesie ze to wszystko od nabialu. Musielismy odstawic i nastapila poprawa. Podejrzewano tez migdalki poczatkowo.

Gość gość
A w jaki sposób sprawdziłaś, że to na dziecko jest uczulone na nabiał? Moj syn też pochrapuje, ale uwielbia mleko, nigdy nie myślałam, że chrapnko to jakas dolegliwość

Gość gość
Lepiej od razu to zbadaj, bo bedziesz miała chrapiacego syna i kompleksy przez cale życie