Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

akcja z filmu

Polecane posty

Gość gość

zrobiłybyście facetowi taką akcję jak salma hayek w od zmierzchu do świtu?

Gość gość
a co tam bylo taniec na barze, striptease? czy wysysanie krwawicy :classic_cool: ?

Gość gość
taniec na barze i picie alko ze stopy...

Gość gość
nie znacie kultowej sceny z od zmierzchu do świtu z salmą hayek?

Gość gość
Co to jest Salma Hayek?:O

Gość gość
ha ja tak robiłam kiedyś byłemu, ale to było dawno temu. Inspiracją nie był jednak film tylko teledysk rammsteina, gdzie jest podobna scena. Naprawdę fajne doznanie, polecam.

Gość gość
Co znaczy dobry operator ha ha ha:) Salma wygląda tu jakby miała z 170 i długie nogi , gdy tymczasem to śliczna z buzi i biustu:):classic_cool: ale jednak krótkonoga kobietka o wzroście 157.

Gość gość
Nie wierzę , 157 cm ???

Gość gość
ten teledysk z laską pakującą bezpardonowo kolesiowi stopę do ust jest epicki! Przypomniałam sobie stare dobre czasy, na vivie to kiedyś często leciało.

Gość gość
dobra, bo trochę jest nie na temat. Zrobiłybyście taką akcję facetowi jak laska z teledysku albo salma w filmie?

Gość gość
hetolitry spermy poleciały pod taniec Salmy i przesłuchanie Sharon Stone.http://www.dailymotion.com/video/x2iglu4 Tutejsze sexbomby z ero możecie sobie tylko pomarzyć żebyśmy was tak pragnęłi jak tych panień:d NIE TA URODA , NIE TEN LEVEL

Gość gość4imp
Nie ta uroda, nie ten level. 😴 Trudno, my brzydule z forum (jako głos ludu zabiorę głos) stwierdzamy: Tak, wsadziłybyśmy stopę jakiemuś spragnionemu do ust i polałybyśmy mu. 😴 Mało tego. Jeszcze większa obrzydliwość. Napiłybyśmy się z gwinta i zrobiły mu alkoholowe usta-usta, pompując w niego trunek. 😴 A na koniec siadłybyśmy przed nim okrakiem (ukazując krocze jak Sharon 😴 ) i wsadziły sobie głęboko szyjkę butelki w ci=pkę. 😴 Potem gość musiałby wypić z gwinta, czując "naszą" stopę na swoim (alkoholowym) ku=tasie, a "naszą" ci=pkę w ustach. 😴 Akcja. :classic_cool:

Gość gość
ten wpis o tym, że laski z forum to nie ta uroda i nie ten level to nie był autora tematu, czyli mój. Spokojnie.

No pewnie, a czemu nie :D Wejdź tutaj: www.placimyrachunki.pl - zwrot kasy za rachunki z Biedronki/LIDLa i innych

No pewnie a czemu nie :D Wejdź tutaj: www.placimyrachunki.pl - zwrot kasy za rachunki z Biedronki/LIDLa i innych

Gość gość
ok a zrobiłaś już tak komuś?

Gość Wadera69
Bardzo dobry scenariusz Imp:) Kilka elementow juz wykorzystalam w swoim przydlugim zyciu, jednak nigdy wszystkich naraz. A poniewaz nie ma w nim tanca, jestem na tak;) Brak urody to zadna przeszkoda:) zawsze to jakis pomysl na dobicie kilku punktow by wejsc na wyzszy level

Gość gość
Nie Twój wpis ale scenęzapamiętałeś ?:):D Jakieś tam nicki z forum za dzień , dwa a Salmę będziesz pamiętał do us/ra/nej smierci więc nie wybielaj się mały hipokryto

Gość gość
Ależ Ty naiwna jesteś Imp:D Tutejsze onany jak i jakieś 95% facetów świata woleliby brudne stopy Salmy w swoich ustach niz Twoje wymyte, o Waderowych kopytach nawet nie wspomnę przze litość

Gość gość
waldera: które rzeczy wykorzystałaś? Jak nie chcesz pisać tu, to mogę dać Ci maila...

Gość gość4imp
Wadera, może powinnyśmy dodać jeszcze polanie ci=pek, a gość niech zlizuje (ale opcja taka sobie, bo może popiec :O ;) ) Tak, daleko mi do Salmy, bo cycki nie te i wzrost nie ten i nie ta uroda. I nie kopyta, ale racice waderowe. ;) Ktoś przygarnie? :(

Gość gość
ŻENADA PLUJĄ W TWARZ A TE MÓWIĄ ŻE DESZCZ PADA:)

Gość gość
nie z c**ek, ale z tyłka. Z***biście się zlizuje:)

Gość gość4imp
A dlaczego gościu plujesz nam w twarz? Mieliśmy przyjemność "płyny wymieniać"? 😴 A może z cycków zlizywanie. "Na Salmę" . :classic_cool:

Gość gość
jestem autorem tematu i powtarzam: wpis o nie tym levelu i nie tej urodzie nie był mój.

Gość gość
to dlaczego nie wspominasz kasi czy basi tylko salmę???

Gość gość
napisałem temat o akcji z salmą, więc o niej piszę. Nie rozumiem zarzutów.