Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOBRY MĄŻ BRAK ORGAZMU RZĄDZA DO INNEGO

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich chciałam się podzielic z wami moją historią mam męża od 9 lat razem jesteśmy 16 lat razem mam 32 lata mamy dzieci i męża który bardzo mnie kocha nie brakuje nam kasy na nic ja i on pracujemy ja w pracy poznałam kolegę i nagle zaczęło nas do siebie ciągnąć od pół roku mamy romans nazwaliśmy go emocjonalnym rozmawiamy o wszystkim o dzieciach domu związkach itp. on wie że ja miałam tylko jednego partnera w łóżku ale starsznie lece na tego kolege całujemy się dotykamy strasznie na mnie działa. Na początku miałam straszne wyrzuty sumienia że całuje się z innym wracam do domu a tam mąż który też mnie całuje ale jak on mnie całuje dotyka to nie czuje nic zero podniecenia zero porządania podczas sexu myślę o koledze z pracy. Sex z moim mężem jest "waniliowy" czyli delikatny normalny a ja w łóżku chciałabym byc zdominowana kupiłam zabawki wibrator kuli analne maszyne wibrującą jak mu pokazałam to się obraził dosłownie był wkurzony że on mnie nie zaspokaja a ja mu tłumaczyłam że chce czegoś innego spróbować on dochodzi w 3 minuty ja jego członka nawet nie czuje no może czuje troche ale do poniecenia nawet nie dochodzi jak uprawiamy sex nie mam żadnej zero przyjemności dopiero jak on mi robi dobrze językiem to mam orgazm ale mam 32 lata i w życiu nie czułam takiej rządzy do innego takiego podniecenia rozmawiam z tym kolega o wszystkim zwierzamy się sobie jest nam bardzo dobrze razem on wie o mnie więcej niż mój mąż. ten kolega miał juz kiedys kochanke ale skończyło się to półtora roku temu jemu w domu tez się nie układa. wkurza mnie to że chce orgazmu podczas sexu że chce podniecenia a nie sex 3 minutowy zero podniecenia zero przyjemności tylko odwalony obowiązek małżeński i dobranoc! Nie chce zdradzić męża sexualnie tylko dlatego że jak zobacze że jeszcze z kolegą może być super sex to już myślę że nie wytrzymam i zakocham się jeszcze bardziej. odkryłam rządze niesamowite podniecenie z tym kolegą pragnę go bardzo i jakoś zawsze sobie tłumaczyłam ze orgazm łechtaczkowy mi wystarczy ale chciałabym spróbować innego tyle że wiem że nie wytrzymam tego psychicznie emocjonalnie tych wyrzutów sumienia po sexie

Gość gość
Współczuje ci, moj partner potrafił się kochać po kilka godzin może dlatego że jest młodszy od twojego? i to ja nie dawałam więcej rady, za dużo orgazmów :)

Pisze się "ŻĄDZA", niedouczony garkotłuku :O A seks przez "ks" a nie X, półpiśmienny tępiszczu 😴

Gość gość
Nie warzne jak siem pisze ale ważne jak się czyta kretynie 😴 A skoro nie umiesz tego bezbłędnie przeczytać to idź w chùj na nocnik :-D I odj**aj się od dziewczyny, bo Ona pisze tak jak chce... A tobie łajzo chùj do tego :classic_cool:

Gość gość
Sam jesteś ϲhuј :D

Gość gość89
Może czas spróbować czegoś innego

Gość babyachtebaby
Nieźle jaką ku.re.wką trzeba być żeby męża tak w huja robić weź rozwód i dopiero idź w długą nic dziwnego ze mąż nie wie tyle o tobie co twój kochas skoro to jemu wszystko mówisz a jak cię dobrze w******* nie umie to mu powiedz o tym to może się bardziej postara chociaż skoro go nie czujesz to pewnie ma 9 cm to i tak h/uj z tego będzie

Gość BIU

Spróbować zawsze warto tylko żeby was nikt nie przyłapał i nie przywiązywać się emocjonalnie. Tylko ostre trzepanie twojej dupy gdzie się da. No chyba że rozwód będzie wchodził w grę. Ale tak narazie dawaj mu niech Cię rżnie jak sukę.Wyżyjesz się dziewczyno i spokój . 

Gość gość
  Dnia 28.09.2019 o 13:27, Gość BIU napisał:

Spróbować zawsze warto tylko żeby was nikt nie przyłapał i nie przywiązywać się emocjonalnie. Tylko ostre trzepanie twojej dupy gdzie się da. No chyba że rozwód będzie wchodził w grę. Ale tak narazie dawaj mu niech Cię rżnie jak sukę.Wyżyjesz się dziewczyno i spokój . 

Tak jest, wyskocz co jakiś czas z innym i wyżyj się porządnie z innym facetem bo inaczej problem będzie tylko narastał i może doprowadzić do rozpadu Waszego małżeństwa.

Gość Szef
  Dnia 5.07.2016 o 12:31, Grammar Nazi napisał:

Pisze się "ŻĄDZA", niedouczony garkotłuku 😮 A seks przez "ks" a nie X, półpiśmienny tępiszczu 😴

Nazi ma racje:) choć każdemu może się trafić jakaś literówka, ale takie błędy to już ograniczenie umysłowe:)

Gość Ktoś
  Dnia 28.09.2019 o 13:42, Gość gość napisał:

Tak jest, wyskocz co jakiś czas z innym i wyżyj się porządnie z innym facetem bo inaczej problem będzie tylko narastał i może doprowadzić do rozpadu Waszego małżeństwa.

Niestety tak jest zaspokojona kobieta będzie spokojniejszą żoną lepszą dla męża tylko nie odsuwaj męża musisz ich po równo traktować w sexie 

Gość gość
  Dnia 28.09.2019 o 15:11, Gość Ktoś napisał:

Niestety tak jest zaspokojona kobieta będzie spokojniejszą żoną lepszą dla męża tylko nie odsuwaj męża musisz ich po równo traktować w sexie 

Jestem kobietą 48-letnią, miałam podobnie z mężem, seks był ale radości nie, 2 min i mąż zasypiał a ja nawet nie poczułam niczego tylko sperma mi spływała. Byłam nerwowa i zła na wszystkich wokół. Przyjaciółka znała mój problem i zabrała mnie na babski wyjazd do spa. Tak, wyjazd na seks z obcymi facetami, ona to robiła od kilku lat. Po 4 dniach wróciłam zupełnie inną kobietą. Teraz co jakiś czas robię takie seks wyjazdy, mąż się domyśla ale nic nie mówi a ja jestem dla niego miła i wyrozumiała.