Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchnia

Zielono szare meble na tle beżowych ścian co myślicie mamuśki? Chodzi o kuchnię.

Polecane posty

Gość kuchnia

Kupiliśmy mieszkanie i póki co nie mamy na remont kuchni. Na ścianach częściowo są beżowe kafelki. Ładne są. Meble są całkiem nowe, ale kolor tych mebli zupełnie mi nie odpowiada i będę je oklejać :P i teraz ma dylemat jak cholera, czy to nie będzie za dużo kolorów? Czy to będzie grało? Sprzęty mam swoje srebrne (zmywarka, kuchenka, lodówka, mikrofalówka). Pomóżcieee :)

Gość gość
No może troche dziwnie wyglądać. A nie możesz tych mebli okleić inaczej, tylko na zielono-szaro? Może zamaist tego zielonego jakiś krem, klon, nie wiem?

Gość gość
nie będzie

Gość gość
ale POLANDIAAAAA :P

Gość gość
zieleń ma setki odcieni, beż też. więc twój post jest zupełnie bez sensu, bo nawet nie wiadomo, jak to ocenić. zdjęcie lepiej wrzuć, ewentualnie wizualizację.

Gość gość
Nie lubię połączenia beżu z szarym.

Gość gość
właśnie na tym zielonym najbardziej mi zależy :( chodzi mi o taki jasny zieleń coś takiego: https://www.google.pl/search?q=zielono+czarna+kuchnia&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUx_7LltzNAhVIliwKHfF1B7UQ_AUIBigB#tbm=isch&q=zielona+kuchnia&imgrc=BBQPEdVd5Hk7IM%3A a te kafelki są w takim jasnym beżu jak na tych kafelkach. tylko to są normalnej wielkości kafelki nie takie małe kosteczki, też matowe https://www.google.pl/search?q=zielono+czarna+kuchnia&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUx_7LltzNAhVIliwKHfF1B7UQ_AUIBigB#tbm=isch&q=kafelki+jasny+be%C5%BC&imgrc=jDl_uKZ0npnKbM%3A

Gość gość
Zielone szafki wiszące i szare stojące. Ale do tego beżowe ściany rzeczywiście mogą badziewnie wyglądać :D Chyba lepiej z białym albo z beżem na dole....

Gość gość
lepiej z beżem niż z szarym. jakoś beż i szary mi się gryzie :o nie rób tego bo to będzie strasznie wyglądać. Może białe doły? i blat wyglądający jak drewno? drewniane dodatki fajne do tego :)

Gość gość
dlaczego chcesz mieć taką pstrokatą kuchnię? Jesus taki oczo/jebny zielony :o okropny :o

Gość gość
Mam bez z szarym w lazience i wyglada dosyc stylowo.

Gość gość
Szary z beżowym????? Nieeee!!!!! To połączenie kolorów mebli do ścian białych, jak najbardziej, ale nie beżowych!

Gość gość
No to szary odpada. Zrobię zielone fronty u góry, na dole białe fronty szafek a szuflad też zielone. Szuflady są pojedyncze w każdej szafce. A blat i widoczne boki szafek oraz wiszące od spodu okleiną imitującą drewno takie jasne coś jak dąb sonoma (taką nazwę okleiny na allegro znalazłam). No i beżowe ściany do tego będą grały myślę :) Podłoga też jest w takim jasnym brązie :) Dzięki za odpowiedzi! :)