Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxlll

Nie rozumiem tego cyrku wokół dziewictwa

Polecane posty

Gość xxxxlll

Z technicznego punktu widzenia, wiele kobiet nie am błony dziewiczej albo pęka ona jeszcze zanim kobieta zacznie współżyć. Więc po co robić cyrki?to chyba kościół katolicki tak wszystkich nakręca. A i młode dziewczyny czytają te pierdoły typu bravo" i stad możemy się dowiedzieć jak strata dziewictwa boli, czy że krew się leci hektolitrami. Nie jest tak albo inaczej NIE ZAWSZE TAK JEST... Faceci chcą żeby ich partnerki były dziewicami, ale jakoś sami nie czekają z tym do ślubu.... Reasumując mój wywód myślowy: Nie to nie boli tak jak sobie wyobrażasz, trzeba zaufać partnerowi i powiedzieć jeśli czujesz dyskomfort Tak: to jest takie za$%@# może nie od razu, ale z czasem I nie, nie jesteś "nadgryzionym jabłkiem" nie słuchaj tych gości w czarnych kieckach, oni sami nie są święci

Gość gość
Ważna jest błona dziewicza i do tego mąż prawiczek . czasami jest naruszona ale nigdy nie pęka całkowicie samoistnie podczas biegu czy szpagatu.

Gość gość
Dawniej tylko błoniaste dziewice miały szansę na znalezienie męża.

Gość xxxxlll
gość dziś Ważna jest błona dziewicza i do tego mąż prawiczek . czasami jest naruszona ale nigdy nie pęka całkowicie samoistnie podczas biegu czy szpagatu. oki, dla Ciebie jest ważna,a dla mnie nie. Dla mnie to tylko błona... Po za tym dla mnie ważne jest żeby facet jednak wiedział co robi. Co do błony, to z medycznego punktu widzenia może peknąć

Gość xxxxlll
gość dziś Dawniej tylko błoniaste dziewice miały szansę na znalezienie męża. Dawniej czyli jakieś100 lat temu kobiety wychodziły za mąż w wieku 15/16 lat więc trudno sie dziwić że wychodziły jako dziewice

Gość gość
20.06 z medycznego punktu widzenia to często pęka błona dziewicza do końca przy grubym członku lub dopiero przy porodzie. Ale w rzeczy samej gdy on prawiczek ona dziewica nie mają chorób wenerycznych!

Gość xxxxlll
gość dziś 20.06 z medycznego punktu widzenia to często pęka błona dziewicza do końca przy grubym członku lub dopiero przy porodzie. Ale w rzeczy samej gdy on prawiczek ona dziewica nie mają chorób wenerycznych! O tym że peka przy porodzie to słyszałam, ale ja chyba i tak nie posiadam jej. U ginekologa mnie normalnie badał. chorób wenerycznych może nie,a le HIV lub AIDA już można...