Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werciaa96

Nerwica lękowa

Polecane posty

Gość Werciaa96

Witam mam na imię Weronika lat 20 .Zaczęło sie u mnie od podwyższonych pulsow 120-150 po miesiącu ciśnienie zaczelo mi spadać do 70/45 lekarz w szpitalu powiedzial że badania są ok prucz żelaza 38 i powiedzial że moge miec nerwice .Też tak mysle od paru lat mam leki z wychodzeniem z domu teraz panicznir zaczelam bac sie smierci i zapaści czuje się jakby odrealniona od świata to co się dzieje nie wiem czy dzieje się naprawde mam uczucie ze zaraz zemdleje czy macie podobnie?? Do tego doszły triki nerwowe cały czas ruszam nosem i brwiami

Gość gość
To co czujesz, jest zupełnie normalne. Obecnie większość 20-letnich kobiet tak ma. To naturalne reakcje.

Gość gość
Chciałam iść do szpitala psychiatrycznego bo sobie nie radzę ale w domu o tym nie chca slyszec o niczym innym nie potrafie myslec tylko o tym co mi się dzieje

Gość gość
Zadziwiające ja myślałam że osoby chore nie dostrzegają i siebie choroby.

neuro somatyczne ciśnienie jesli lykac bedziesz antydepresanty cisnienie moze ci wrocic do normy ja w depresji mialem 150, a na braniu tabletek na glowe cisnienie mi spadlo do normalnej wartosci 116, 130 :) albo zacznij uoprawiac sport trenuji trenuj a wszystko ustapi, najwazniejsze trenowac sport! :)