Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtysior

Imie Bruno

Polecane posty

Gość gośćtysior

Co myslicie o tym imieniu, nie jest zbyt udziwione. Podoba mi sie ale nie wiem czy Synkowi bedzie dobrze z tym imieniem, nie chce zeby dzieci sie z niego wysmiewaly. Myslalam jeszcze nad Miloszem, Szymonem i Leonem. Doradzcie cos, jak Wy to widzicie.

Gość gość
Nie podoba mi sie, znam 2 dzieci o tym imieniu

Gość gość
bardzo podoba mi się to imię ;) pozostałe propozycje są ok, ale Bruno jest najlepszy. Szymon jest już strasznie oklepany, Leon jest ładne.

Gość gośćtysi
No tez tak mysle ze Szymonow i miloszow jest juz bardzo duzo

Gość gość
W zeszłym roku: 3. Szymon 7553 nadań 23. Miłosz 2749 25. Leon 2723 59. Bruno 671 W moim otoczeniu co trochę mały Szymonek, także jak co drugi się tak nazywa to już trochę przesada przynajmniej jak dla mnie, Miłoszów w mojej okolicy też dużo, Leon jeden właśnie się urodził. Bruna nie spotkałam

Gość gość
Mój wnusio ma na imię Bruno, ma roczek i nie wyobrażam sobie żeby miał inaczej się nazywać. To bardzo męskie imię i jest ok. przynajmniej w klasie będzie tylko jeden a nie jeden z pięciu :P np.Janków, Franiów czy innych Szymków.

Gość gośćtysi
Bruno to sliczne imie, chyba sie zdecydujemy.

Gość gośćtysior
Ktos jeszcze wyrazi swoje zdanie

Gość gość
bruno jest ok. tylko zobaczcie czy pasuje do waszego nazwiska.

Gość gość
Imie jest fajne i oryginalne

Gość gość
bruno?? szwagierka ma psa, brat tez ;) czy dalej chcesz tak dac na imie ?:D

Gość gość
Mój kumpel ma pieska o takim imieniu,

Gość gośćtysior
Tak dalej bo to jest imie dla czlowieka, a ze komus sie poprzestawialo w glowie i tak nazwal psa to on ma z tym problem.

Gość gość
chcesz miec mix pies kontra czlowiek ? ;) łał ..odwaznie

Gość gość
jak nazwali tak psa tzn że imię im się podobało i albo nie mieli odwagi żeby nadać je własnemu dziecku, albo dzieci nie mają lub więcej mieć nie będą... a mój pies to Julka i moim zdanim Julka to imię dla psa i co..

Gość gość
kiedyś co drugi pies to Maks i Kuba a teraz to jedne z najczęściej nadawanych imion dla ludzi a nie psów.. to twoi znajomi mają poprzestawiane w głowie że nazwali psa ludzkim imieniem, może jeszcze kupili im po bujaczku i smoczki do tego skoro może dzieciak im się marzy.. psa to można nazwać Reksio albo Saba a nie np. Justyna

Gość gość
mi się nie podoba, jakieś udziwnione.

Osobiście nie dałabym tak dziecku na imię, jakoś mi się nie podoba i myślę, że jest masa innych i lepszych imion. Z tych pozostałych, co wymieniłaś, najbardziej podoba mi się Szymon :)

Gość gość
Mi to imię do zawsze się podobało, ma swój urok, nie jest przechylone w żadną stronę (zbyt starodawne czy nowoczesne) i przyjemnie brzmi. Ale nie będzie pasowało do każdego nazwiska Bruno Kapusta czy Bruno Szydło nie brzmi ładnie.

Gość Mama Bruna
Moj synek ma tak na imie, nie wyobrazam sobie zeby nazywal sie inaczej. Ma teraz 2 latka, super do niego pasuje. Jest to bardzo meskie imie, mocne, ale mozna tez zdrobnic jak sie chce..pasuje i do maluszka i do starszego chlopca czy mezczyzny..nie zmienilabym za zadne skarby tego imienia, choc przed urodzeniem wiele osob sie dziwilo ze takie imie chcemy wybrac. My jednak sie nie zniechecilismy, od poczatku nam sie podobalo i tak juz zostalo. Znam Bruna nastolatka bardzo zadowolonego ze swojego imienia :) Polecam, na pewno co drugi chlopiec nie bedzie miec tak na imie. Jest dosc oryginalne i przyjemne w brzmieniu. Nie ma co sluchac negatywnych opinii innych. Ja nie spotkalam sie z takimi juz po urodzeniu synka, raczej wszyscy reaguja ciekawoscia i mowia ze ladne. Dzieci na placach zabaw tez nie zdazylo sie zeby jakkolwiek to imie skomentowaly. To raczej dorosli maja stereotypowe mysli, uprzedzenia i brak tolerancji. Pozdrawiam, synek na pewno bedzie zadowolony z imienia :)

Gość gość
Jestem w 33.tc i mimo protestow rodziny u nas tez bedzie Bruno :)

Gość gośćtysior
Chyba zostaniemy przy tym imieniu, maz jest nim zachwycony. Troche sie zniechecilam opiniami, ale to Nasz wybor. Do nazwiska idealnie pasuje.

Gość gość
Bardzo fajne imie. Lubie imiona z "r", sa zwykle bardzo meskie. Dla mnie imie musi byc nie tylko dla dziecka ale przede wszystkim dla osoby doroslej, bo dziecmi jestesmy krotko. Bruno jest ok a np Maja chociaz ladne wydaje mi sie smieszne w odniesieniu do doroslej kobiety. Szymona bym skreslila, za bardzo popularny. Milosz I Leon tez ladne.

Gość gość
Mi sie nie podoba i niestety tez kojarzy z psem. Bruno-burek - podobnie

Gość gość
Fajne. Ale już robi się oklepane. Miłosz lub Lucjan

Gość Mama Bruna
Brawa dla was, my jesteśmy w 20 tc a imię juz wybrane : Brunon! Podobnie jak u was, do nazwiska pasuje super !:)