Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś kto w wieku 30 lat wygląda 10 lat młodziej ?

Polecane posty

Gość gość

lub jeszcze młodziej niż 10 ? to możliwe ?

Gość gość
Ja tak mam i mnie to w*****a. Bez makijażu wyglądam na licealistkę, ewentualnie studentkę pierwszego roku. Jestem wykładowcą akademickim. Koszmar.

Mój brat ma 47, wygląda na 35. Znajoma ma 37, wygląda na 22-25. Druga ma 31, wygląda na 18. To najbardziej skrajne przypadki, jakie znam. W drugą stronę, bratowa mojego ex ma 35, wygląda na 49, a brat też 35 i wygląda na 30...

Gość gość
tak siebie. Mam 30 lat a wyglądam na 15

Gość gość
tak siebie. Mam 30 lat a wyglądam na 15 x pokaz foto, moze byc z zamazanymi oczami, bo nie wierze

Gość gość
Mozliwe.Do mojej babci jeszcze w wieku 40 lat mowili na "ty" :)Ale ona ma taka filigranowa urode.Fot wrzucac nie bede,bo nie jestem swinia.

Gość gość
Tak, siebie. W wieku 28 lat ubraną na biało- czarno na występ chóru wzięto mnie za maturzystkę ;)

Gość gość
Albo po prostu te wszystkie wymienione osoby wygladaja na swoj wiwk, tylko wy macie spaczone wyobrazenia. 30 czy 40 to mlodosc i strzeba sie naprawde zapuscic zeby w tym wieku staro wygladac. Nie zyjemy w roku 1750. Istnieje wspolczesna medycyna, dietetyka itd.

Gość gość
3/4 kafeterii wygląda młodziej o 10-15 lat. Kobietki, to że macie figurę dziecka, beznadziejna fryzurę i się nie malujecie nie znaczy że wyglądacie młodziej. I niektóre sklepy mają taka politykę ze pytają o dowód każdego, niezależnie na ile lat wygląda

Gość gość
Tak moja znajoma. Tylko ona schudła 30 kg. Laska nie do poznania.

Gość gość
Nie znam ale za to znam kilkanaście kobiet, które tak sobie wmawiają

Gość gość
gość wczoraj 3/4 kafeterii wygląda młodziej o 10-15 lat. Kobietki, to że macie figurę dziecka, beznadziejna fryzurę i się nie malujecie nie znaczy że wyglądacie młodziej. x To, że ty żyjesz w otoczeniu takich kobiet nie oznacza, że wszystkie tak wyglądają.

32 lata wyglądam na 20. pol zycia pale tylko ganje i pije biala i zielona herbatę do każdego posilku + genialne geny :classic_cool: aa i zpomnialem o najwazniejhszym poslancy absolutu zachowuja mlodosc chlopieca cale zycia umieramy zawsze wygladajac mlodo, zawsze, zawsze! a wy sie starzejecie!

Gość gość
moja bratowa ma 30, wygląda bardzo młodziutko, z 2 lata temu jej mamę zapytał sąsiad czy K. skończyła już gimnazjum :)

Najwazniejsze to miec młody umysł zawsze taki sam. cialo tez sie dostosuje i się odmłodzi . .. ale wy musicie byc starzy i brzydcy i tacy jestescie :)