Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znosze burzy moja corka tez

Polecane posty

Gość gość

a widze ze sie zbliza do nas.corka strasznie sie boi. chowa sie w lazience.a maz wpracy do 22. masakra

Gość gość
Jesteś dorosła! Nie pokazuj córce ze się boisz! Jak ona ma się czuć bezpiecznie z tobą? ?! Ja też się boję i to bardzo a nie okazuje tego dzieciom,odwracam ich uwagę,gramy w gry planszowe,zabawy na dywanie.niszczysz córkę swoim lękiem. Jesteś w domu bezpieczna.wyłącz wszystko z prądu i poświęć czas córce

Gość gość
naszczescie poszla do kolegi z bloku.

Gość gość
Mam tak samo. Juz od dziecinstwa balam sie burzy bo moja mama zawsze siala panike jak byla burza. Strach u mnie pozostal do tej porY. Mam corke, na razie nic mie rozumie bo ma 9 miesiecy ale tez bede sie starac przed nia nie okazywac strachu. Jak bylam w 7 miesoacu ciazy bylam sama w domu i byla potezna nawalnica u nas. Nawet zasiegu w telefonach nie bylo. Serce tak mi walilo ze na prawde juz widziałam czarny scenariusz ze zaczne rodzic ☺ dobrze ze mamy nowo wybudowany dom to jakos czuje sie w miarr bezpiecznie ale wtedy nie było mi do smiechu.

Gość gość
A możecie mi wytłumaczyć czego się boicie w burzy? Znam też takie osoby, które chowają się w łazience. Dla mnie to irracjonalne jeżeli siedzi się w domu. Ja w tym czasie otwieram balkon i wychodzę wdychać ten zapach albo oglądam pioruny...

Gość gość
Ja się boję. Najgorzej jak mieszkaliśmy w domku jednorodzinnym, stracha miałam jak nie wiem co, zwłaszcza jak sama byłam. W bliku mieszkając - nie bałam się nic. Teraz mieszkam w szeregówce - też mniej się boję. Moje dziecko młodsze (3 lata) się boi, córka (5 lat) - jej to zwisa. no chyba ze ja panikuję, wtedy ona też:) Mój mąż - wariat w czasie burzy wychodzi na balkon ogladac pioruny. Ponoć złego diabli nie biorą;)

Gość gość
Ja boje sie tego ze walnie w moj dom piorun albo ze zerwie sie taka wichura ze zostane bez dachu Nad glowa mimo ze mamy nowy dom i solidny dach.po prostu zawsze w czasie burzy pojawia mi sie jakis czarny scenariusz w glowie ze cos sie stanie. Mieszkalam w bloku to tez sie balam bo bylam na ostatnim pietrze :/ pewnie gdybym mieszkala na parterze lub gdzieś pomiedzy pietrami tak bym sie nie bala

Gość gość
Ja się boję tylko jak jestem na zewnątrz.