Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ziomeczek

Ponowne zamrazanie mięsa

Polecane posty

Gość Ziomeczek

Witam, otóż mam taki problem przyjechałem do Anglii do pracy i naszykowalem sobie mięsa próżniowo pakowanego surowe piersi z kurczaka, kiełbasy, kabanosy, pieczonego zająca oraz zrobione już kotlety mielone, wszystko zamrozilem i zapakowalem próżniowo włożylem w pojemnik i reklamówki termiczne wraz z wkładami do zamrazarek. Gdy przyjechałem wszystko się rozmrozilo delikatnie, było miękkie ale nadal zimne zamrozilem to, jechałem autobusem 30h. Teraz pytanie czy to nadaje się do jedzenia słyszałem, że przetworzone mięso nadaje się do ponownego zamrozenia czyli te kotlety, kiełbasa kabanosy, zając? To prawda? A co z filetami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×