Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna zabrala mi klucze od auta. co poradzic

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy na wakacjach i wczoraj gdy przyszła do domku spretensiowana ze zjadłem je ostatnie 4 ciasteczka z paczki i oto się poklucilismy wyprowadziła się z domku do ciotki do innego domku na noc i zabrała mi klucze. Od domku i od auta. Dzisiaj wprowadziła się ponownie nie rozmawiamy ze sobą twierdzi ze nie ma kluczy _ale wiem ze kłamie i nie chce oddać po to żebym chyba nie pił piwa bo w samochodzie mam pieniądze nie mogę sobie kupić papierosów palić mi się chce skończyło mi się jedzenie nie mam za co sobie kupić bo kasa w samochodzie zaraz mnie k***ica strzeli przez dwa dni nie piłem alko wczoraj w nerwach wypiłem 7 piw. I do mnie ona dzisiaj czy dzisiaj będę pił to mówię że nie.ze nawet nie mam za co kupić jedzenia ani papierosów. Siedzi u tej ciotki a ja umieram. Zwalone wakacje mam.

Gość gość
pijus , obszczymur i egoista.

Gość gość
Nie jestem egoista na wakacjach ja place za całe nasze wyżywienie. A co do pijaka czy wam się nie zdażą popić na wakacjach

Gość gość
Siedzi u tej ciotki pozaluje tego ze tak robi musze do niej zadzwonić i coś jej powiedzieć. Siedzę w domku wszyscy wokół zadowollleni jedzą piją pala a ja k***a nie mam jak kupić jedzenia i co zaplic bo ta p***a zabrała klucze co jej mam powiedzieć????

Gość gość
słabe prowo, ale odpowiem. w takiej sytuacji idzie sie do kierownika ośrodka, z prośbą, żeby zatelefonował po slusarza. ten, otwiera zamek w drzwiach, płacisz za fatygę, ale przynajmniej masz forsę na fajki i alkohol. dziewczynie powiedz, że jak dobrowolnie nie odda ci kluczy do samochodu, to pożałuje bo więcej cię juz nie zobaczy. a tak po prawdzie, gdzieś masz drugie, więc problemu nie powinno być. żenujące prowo. :P

Gość gość
Jestem na wakacjach klucze zapasowe od auta zostały w domu. Ślusarz bez sensu żeby odwieral auto. A domek letniskowy od którego nie mam kluczy jest otwarty.