Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwolilybyscie na to by wasza córka związała się z fajnym facetem ,ale.....

Polecane posty

Gość gość

no własnie facet super fajny,bez nałogów ,mądry ,zaradny i po studiach ale ma jedną wade... jego ojciec to alkoholik a matka sie puszcza i oboje zyja z mopsu. czy pozwolilibyscie by wasza córka zwiazala sie z kims z takiej rodziny?szczerze... potem wstyd nawet przed ludzmi i znajomymi przyznac sie ze zięć pochodzi z takiej patologii

Gość gość
No raczej nie pozwoliłabym się związać synowi z dziewczyną której matka jest tak płytka.

Gość gość
dodam ,że chlopak mej córki jest nauczycielem w szkole.niestety ma takie złe pochodzenie i każdy jak dowiaduje sie ,że ma córka spotyka się z tym karolem (od tej słynnej rodziny patoli )od razu mi dokucza ,żebym zabronila córce spotykac sie z kims takim.

Gość gość
A czy mamy wpływ na to kto zostaje naszymi rodzicami? Ludzie myślcie! To nie jego wina, że wychował się w takiej rodzinie, żył w patologii, ale z opisu wynika, że wyszedł na prostą, nie powiela błędów rodziców. Tak, pozwoliłabym, poza tym co ja mam do gadania? Po 18 jest dorosła, to ona będzie żyć z tym człowiekiem.

Gość gość
nie pozwolilabym w życiu. mój zięć musi mieć rodzinę na poziomie.moja córka jest na poziomie to i męża takiego mieć musi.

Gość gość
NIE

Gość gość
Jesli jest czlowiekiem pracowitym, szanuje kobiete i nie powiela wzorców, ktore byly w jego domu to jak najbardziej.

Gość gość
Dorosła córka nie będzie mnie pytała o pozwolenie, ani ojca. :D P.S. Skoro chłopak jest taki jak w opisie pomimo poważnych problemów z rodzicami, to tym lepiej to o nim świadczy. Mamy zatem dodatkową zaletę.