Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternell

o co mu dzodzi?

Polecane posty

Gość eternell

opiszę sytuację która się rozkręca w bardzo powolnym tempie. Przeprowadziłam się z mężem do nowego mieszkania rok temu. Wtedy zwróciłam uwagę, że ktoś również zwrócił na mnie uwagę. Jest 9 lat starszy, żonaty. Na początku patrzył bez ukrycia , teraz sytuacja się zmieniła. Ja mam 30 lat, wyglądam na 25 góra. Doszło kiedyś między nami do krótkiej wymiany słów, kilkukrotnie powiedziałam mu dzień dobry", później on zapoczątkował cześc, tylko że to jego cześc powodowało radośc na jego i mojej twarzy.Tak było do momentu kiedy pojawiał się z żoną, a ja z mężem. Skapnęłam się, że nie chce aby ktokolwiek wiedział o naszej "znajomości" jeśli można nawet tak to nazwac. Co byście zrobili na moim miejscu?Udawac do końca życia że go nie widzę?Odpowiadac czesc ? czemu tan facet tak się zachowuje?mam wiele domysłów ale chyba już trzeźwo nie myślę.

Nie nakręcaj się, to zwykłe "cześć" nic więcej i nie zapominaj o swoim mężu. Daj sobie spokój póki jeszcze możesz. Ten facet może być zwykłym typem podrywacza

Gość Niezrównoważony
Traktuj go jak zwykłego innego znajomego, któremu też mówiłabyś cześć.

Gość eternell
tylko, że dla mnie jest to bynajmniej dziwne mówic sobie "cześc"w kratkę. No i najzwyczajniej przykro...

Gość gość
Wroc do dzien dobry I nie nakrecaj sytuacji do przesuwania granic w zlym kierunku

Gość gość
taka stara a taka głupia :D wyluzuj

Gość gość
to może "skapnij " się, że masz meźa, a on żonę? zatrzymałas się w rozwoju? podobno masz 30 lat. kiedy dojrzejesz, około 60tki?

Gość eternell
ludzie a kto powiedział że ja chce go uwiesc?pytam czemu tak się zachowuje?i czy odpowiadac czesc czy nie jak znów będziemy sami