Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy typ kobiety to?

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest dla was najgoszy typ kobiety,najbardziej denerwujący?

Gość gość
mama. bo nabawilam sie przez nia nerwicy lekowej. nigdy nie wiem kiedy wkroczy do mego pokoju i krzyknie "czemu sie opierdzielasz, czemu nie porobisz czegos" (Dla niej czytanie ksiazki to strata czasu) albo nie skrytykuje tego, że mi skapnie dzem z lyzeczki (pomijam juz fakt, ze tylko ja sprzatam od 6 rz w domu- tak mnie sprytnie wytresowano)

Gość gość
dooooooooooopooooodajka

Gość gość
typ jolanty pienkowskiej

Gość gość
koscielna dziewica

Gość gość
Pawłowicz

Gość gość
Kobieta, która przymyka oko na zdrady, przemoc fizyczną i inne s******lstwa chłoptasia, którego nazywa swoim mężem.

Gość gość
Ale żeście się rozpisały to nie są żadne typy Dla mnie to: 1Lansiara 2Feministka jestem mężczyzną.

Gość gość
19:19- dokładnie. Najgorsza jest taka która wszystko toleruje w imię "miłości" a jeszcze lepiej "przysięgi przed bogiem" lub "dobra dzieci" .

Gość gość
Tapeciara.

Gość gość
19.44.nigdy nikt nie wie czym się taka kobieta kieruję więc nie piszcie za kogoś!.s

Gość gość
A ja myślę że one wybierają badboyów bo ich kręcą i potem są takie cyry.Bo kobieta to ci/oty nie weźmie za męża.

Gość gość
Wredne suczydlo

Gość gość
Ciotą to jest facet, który zdradza, a nie ten porządny.

Gość gość
manipulantka

Gość gość
gość dziś Co Ty piszesz? A czym może kierować się kobieta, która trwa w związku, w którym są zdrady i przemoc fizyczna/psychiczna? W imię dobra dzieci? Mają patrzeć jak ojciec codziennie dla zasady wp*****la mamusi? Syn ma brać z niego przykład i traktować kobiety jak szmaty? Córka w przyszłości ma zostać jakąś prostytutką? Albo pozwalać swojemu mężowi na bicie? Czym może kierować się taka kobieta? Głupotą.

Gość gość
Same takich wybieracie badboyów, skoro znacie takie przypadki to napewno wiecie że oni i przed małżeństwem tacy byli.A że się z nimi bzykacie bo czujecie się wtedy wyjatkowe to wasza wina.

Gość gość
dziś Psychika kobiety w patologicznym związku jest rozchwiana do granic możliwości. Jest to często związane z uzależnieniem psychicznym, materialnym. Taka kobieta jest często zastraszana, gnębiona, zmanipulowana przez oprawce. Nie osądzaj mondralino bo nie wiesz co cię może w życiu spotkać.

Gość gość
dziewica

Gość gość on
"Głupotą"może nie głupotą ale miłością.Przeciez sobie takiego wybrała na całe życie.(rzekomo)

Gość gość
gość dziś Ciotą to jest facet, który zdradza, a nie ten porządny. x to jest najlepsze i najmadrzejsze zdanie na tym forum ,swieta prawda :)

Gość gość
gość dziś Nie przekonuje mnie Twoja gadka. Mądry człowiek wie co jest dobre, a co złe. Znęcanie się psychiczne, przemoc fizyczna, zdrady to coś ZŁEGO i każda mądra kobieta w tym momencie pakuje rzeczy i żegna się z oprawcą. Dziecko może mieć problem z rozróżnieniem, może zostać zmanipulowane, ale nie dorosły człowiek.

Gość gość
Przeciez sobie takiego wybrała na całe życie. X No tak. Skoro wybrała, to niech cierpi ona i dzieci, bo miłość.

Gość gość
Pawłowicz jest błyskotliwa i inteligentna ( na bazarze doktoratu nie kupi), a Pieńkowska po prostu głupia. Najgorszy typ? Kobieta głupia.

Gość gość
dziś Nie oceniaj. "Dziecko może mieć problem z rozróżnieniem, może zostać zmanipulowane, ale nie dorosły człowiek." I tu grubo się mylisz. Dorosły człowiek też może zostać zmanipulowany, a jeśli dochodzą do tego groźby i przemoc to bardzo trudno jest się wyrwać z bagna bezsilności.

Gość gość
"to jest najlepsze i najmadrzejsze zdanie na tym forum ,swieta prawda "-W sensie że w tym temacie czy na całym forum?

Gość gość
Dorosły człowiek też może zostać zmanipulowany, X Jesli jest głupi i nie ma własnego rozumu, to tak.

Gość gość
Najgorszy typ kobiety to? x Kafeterianka, która bluzga na mężczyzn, nazywa ich gó/wnem, nie ma za krzty kultury i szacunku.

Gość gość
Córeczka tatusia.

Gość gość
choleryczka