Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne pipy

Polki to durne pipy, ich szczyt marzeń to

Polecane posty

Gość gość
Jest dokładnie jak mówisz.

Gość gość
Faceci którzy godzą się na utrzymywanie swojej kobiety podczas gdy ta "prowadzi dom", maluje paznokcie i rozwala kasę przez niego zarobiona podczas gdy tyłek jej rośnie są idiotami. x Tacy faceci to najwieksi maczo w łóżku co udowodniono.

Gość gość
Wskoczyłam na plecy facetowi i pięknie płaci za wszystko.

Gość gość
No i żal takiemu leszczowi , że można nie pracować i mieć kasę Jak ci idą poszukiwania sponsorki? :D

Gość gość
Ciekawe gdzie udowodniono? :D wolę faceta który tak samo jak ja chodzi do pracy a potem razem spedzamy czas a nie przychodzi z pracy, je, a potem jest maczo przez 5 sekund (czyt. przedwczesny wytrysk) i idzie spać :D na szczęście takiego "maczo" nigdy nie spotkalam haha

Gość gość
Oooo to ja jestem jakas dziwna Ciezko pracuje, ale nie mam zamiaru utrzymywac faceta lub kupowac mu gadzetow Ale ze mnie pipa :D:D

Gość gość
Przedwczesny wytrysk to plus bo znaczy ze kobieta jest atrakcyjna dla niego, problem wbyłby gdyby w ogole wytrysku nie było co jest typowe dla wielokrotnych roochaczy.

Gość gość
Buhahaha I co myślisz ze kobietę podnieci fakt, ze facet miał przedwczesny wytrysk? Jeśli kobieta jest rzeczywiście atrakcyjna to znajdzie sobie kogoś kto okaże jej to w inny sposób młotku :D :D

Gość gość
Co za debil! Znawca od wytryskow się znalazł. Kobiety cenią sobie tych którzy wytrzymaja więcej niż kilkanaście sekund i przedwczesny wutrysk to nie komplement tylko wstyd, oznaka choroby i brak jakiegokolwiek doswiadczenia wiec się nie pocieszaj już :D kolejny powód dla którego żadna cie nie chce