Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, które znane Polki to lesbijki ? aktorki, polityczki, sportsmenki

Polecane posty

Gość gość

bo na pewno jest ich zatrzęsienie tak jak w innych krajach jak UK, USA itp tylko u nas sie nie ujawniają i udaja że mają mężów i facetów

Gość gość
wole nie mówić bo zostane pozwana za pomówienie :)

Gość gość
Szczuka, Pawłowicz

Gość gość
gość dziś Akurat Szczuka, gdyby była lesbijką, nie kryłaby się z tym.

Gość gość
wiem ale nie napisze

Gość gość
Dlaczego boisz się?Ludzie by to czytali jak byś napisała artykół.No i sądzicie że one są w związkach z mężczyznami i mają dzieci?

Gość gość
nie obchodzi mnie to, ale nie dziwie sie, że to ukrywają jeśli lesby sa tak głupie jak tu... opowiesc***ani pe blogspot com /2016/06/typy-dziewczyn-z-ktorymi-kazda-lesbijka.html

Gość gość
Kiedys mówiło się o tym, że podróżniczka Martyna Wojciechowska jest les, z ojcem jej dziecka jakoś dziwnie szybko się rozstała i nie chcą zadnych kontaktów , często pokazywała się z Anitą Werner (z TVN24, ta prezenterka z niskim męskim głosem) obie potem zaprzeczały, ze nie są les tylko sa przyjaciolkami z tv. Szczuka na pewno nie jest les, z jej poglądami i charakterem faktycznie by juz dawno mowila o tym na prawo i lewo. Co druga dziewczyna grająca w piłke nożną jest lesbijką :) moja znajoma z liceum właśnie grała w piłke i teraz po kilku latach dowiedziałam się od kolegi że A. jest les i mieszka od matury z jakąs dziewczyną. Nie znam się na show biznesie wiec nie wiem kto moze byc, to ze ma męża o niczym nie swiadczy, wiele żon dowiaduje sie po latach że ich męzowie mają kochanków na boku ;)

Gość gość on
Szczuka może być less,bo na nielubi penisów.Wogóle jest jakaś taka aseksualna.Nie lubi mężczyzn.Nie lubi religii, i nawet opowiedziała dowci/p o nowonarodzonym Jezusie, że jakiś pedofil się do niego dobierał.

Gość gość
A z tą wojciechowską to by się zgadzało.Nigdy jej z mężczyzną nie widziałem w tv.