Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 50 latek chce od 35 latki tylko seksu ???

Polecane posty

Gość gość
moze i chce tylko czy moze:D

Gość gość
a czego innego może chceć !!

Gość gość
kazdy chce

Gość gość
skoro on chce tylko seksu to cos tu nie gra bo facet w tym wieku na pewno może długo bo miał czas sie tego nauczyć ale nie może wiele razy pod rząd a kobieta w tym wieku może ciągle i często dużo bardziej chce niż jak miała te 20 lat czyli oni nie za bardzo do siebie pasuja.jej potrzeba młodego 20 latka a jemu własnie młodziutkiej siksy np.20 latki. wtedy wszyscy są zadowoleni.czyli taki facet od 35 latki moze chciec oprócz seksu bo ona ma ochotę na dobry seks i jest chetna jeszcze własnie zwiazku bo jest dojrzalsza,bogatsza o jakies doswiadczenia.coraz wiecej takich par sie widuje i wydają się być szczęśliwe jesli nie chodzi wyłacznie o seks

Gość gość
a jak odróżnić to że chce tylko przelecieć od czegoś więcej,jakiegoś zauroczenia?

Gość gość
super wypowiedź ta z 20.20. facet po 50 widzi w 35 latce juz coś wiecej niż dziurkę, tak to rozumiem.

Gość gość
dokładnie, widzi w niej kobiete,która zna swoje potrzeby, jest bardziej otwarta w łóżku, 20 latki sa nieporadne i próbuja udowodnic cos innym,przypodobac sie,35 latka potrafi czerpac cos dla siebie ale i dawać.to jest dojrzały seks a on jest duuzo lepszy.natomiast smiesza mnie wypowiedzi,ze 50latek nie może.otóz jest to cecha osobnicza,osobiscie znam panów w wieku 65lat,którzy chce i moga i uprawiają seks codziennie a i panów ledwo po 30 tce,którzy maja problem raz w tygodniu.wiek nie ma tu aż takiego znaczenia ale libido wpisane w geny.

Gość gość
a jak odróżnic zauroczenie od chęci przelecenia?

Gość gość
jak odróżnić?w kazdym wieku wyglada to tak samo.czy facet ma 50 lat czy 20 widac chyba o co chodzi..no chyba,ze kobieta jest mało inteligentna...ponadto,jak patrze na pokolenie dzisiejszych 20 czy 30latków jakie maja sylwetki łysine i obwisłe brzuchy oraz wielkie tyłki to zdecydowanie wole faceta po 40tce lub nawet 50 latka bo wielu znich super wygląda.wrecz często jak widzę ojca po 50tce z synem po 20tce to w łózku wolałabym miec ojca...młodym facetom dzis brakuje tego szyku i klasy niestety.

Gość gość
wiekszosc kafeterian po 40, a moze i 50 twierdzi ze kobieta po 30 nadaje sie tylko na smietnik i kijem by nie tknal.wiec nie wiem co 50 latek chce od 35 latki.pewnie dziecka, sprzatania, prania gotowania i przynoszenia do domu kasy

Gość gość
to jak sie zachowuje zakochany 50 latek, nie wolny.?

Gość gość
To jest chwalebne więc Popieram. Chuć zawsze zwycięża różnice wiekowe.

Gość gość
a ja znam takie zwiazki i świetnie tym ludziom sie układa.często oboje sa po rozwodach z równolatkami i dopiero w takiej konfiguracji znależli szczescie.oboje maja juz dzieci z poprzednich zwiazków i albo to im wystarcza i wreszcie buduja włąsne życie albo decyduja sie na włąsne dziecko i jest to dojrzała decyzja,dziecko uwielbiają, tacy panowie są świetnymi ojcami, osobiście znam kilku takich, są zachwyceni ponownym dojrzałym ojcostwem i czerpią z niego garściami.osobiście uważam,że dla 35 latki czy pani pod 40 tke taki facet to najlepszy wybór jeśli rzeczywiście nie chodzi mu tylko o seks.obojetnie czy ona jest panną czy rozwódką z dziećmi.plusem tez jest to,że takiemu facetowi jej dzieci nie przeszkadzaja jesli chce od niej czegos wiecej a nie seksu bez zobowiązań

Gość gość
20.48 kolejna super wypowiedz,dzieki

Gość gość
dziękuję za pochwały:)wypowiedź ciagle tej samej osoby...:))

Gość gość
szerokie i dojrzałe spojrzenie masz na tę sprawę. pomocne uwagi. jeśli on jest zajęty to jak będzie okazywał coś więcej ?

Gość gość
takie mam spojrzenie gdyz mam doświadczenie w tej materii.jestem osobą po trudnych przejściach i wiele zrozumiałam dzięki temu.jeśli 50 latek nie jest wolny to jeśli mysli poważnie o tej kobiecie to szybko załatwi swoje sprawy aby byc wolnym dla niej a jeśli nie to wiadomo,że chodzi tylko o skok w bok jako urozmaicenie zycia z tą samą żoną od 3 0 lat.facet w tym wieku najczęściej wie już czego chce, łatwiej mu odejśc od żony bo dzieci juz odchowane więc to nie jest takie skomplikowane.najgorsze w rozwodzie jest szarpanie sie o dzieci w Sądzie w tutaj juz tego problemu nie ma.dlatego taki zwiazek jest łatwiejszy niz z facetem,który ma małe dzieci.mniej problematyczny, dzieci maja swoje życia i nikogo sie tak nie rani już...

Gość gość
gorzej jak ta kobieta ma małe dzieci to taki facet jeśli ma jakieś moralne nie będzie jej rozwalał małżeństwa, tak myślę.

Gość gość
myslałam raczej o pannie z dziećmi czy rozwódce z dziećmi.wtedy małe dzieci moga być wręcz jej atutem bo on przeżyje ponowne ojcostwo.ponadto,myslę,że jeśli ktos jest w małżeństwie a szuka kogos innego to nie ma juz mowy o tym,że ta osoba znaleziona rozwala czyjeś małzeństwo bo ono juz i tak jest martwe,istenije tylko na papierze i bo dzieci są ...a takich zwiazków jest zastraszajaco dużo.facet nie odchodzi bo są dzieci a skacze w bok,kobieta nie odchodzi bo dzieci i z czego ja je utryzmam jak on mi rzuci 300zł alimentow i tak tkwią w tym chorym układzie.uwazam,ze jesli ktos trzeci jest w stanie odciagnac jedno z małzonkow to nieon jest tym,który rozbija bo tu widać nie ma co rozbijać już, zostałytylko pozory,fasada, a za nia ruiny i zgliszcza i nawet dobrze,że ktos po tym przejedzie spychaczem i oczyści krajobraz bo zrobi miejsce na cos nowego i może lepszego..przynajmniej na jakiś czas,i ktos choc troche przez jakiś czas poczuje się szczęsliwy, a może nawet będzie to dozgonne szczęście...ale da szansę na szczęście ..

Gość gość
ale zdarza się też że osoby nie chcę się rozwodzić z innych powodów np. religijnych albo kredytów. jeśli ktoś jest wierząc a pojawia się ta trzecia osoba to ma ogromny problem z radzeniem sobie z tymi uczuciami.

Gość gość
nie jestem religijna wiec w tym temacie sie nie wypowiadam,ale uwazam,ze mamy jedno zycie i prawo do szczescia.natomiast bycie z kims dla kredytu jest żałosne bo zawsze mozna to jakoś rozwiązac a tracic czas i marnować zycie z kimś dla kredytu to idiotyzm.wystarczy sie dogadac i np.sprzedac dom i podzielic sie kasą.albo nawet poswiecic cos dla nowego zycia bo niestety nie ma nic za darmo i nie mozna zjeść ciastka i mieć ciastka....niestety

Gość gość
myślisz że takiemu facetowi, w tym wieku łatwo to przychodzi? taka zmiana? mi się wydaje, że nie, że lubi poflirtować, może nawet skoczyć w bok, ale i tak wraca do cieplutkiego domu z żoną. inaczej, gdy faktycznie są poważne problmy i wolą się rozejść.

Gość gość
Kazdy jest inny jeden bedzie chcial tylko sexu inny pielegniarki na starosc inny milosci./

Gość gość
zapytaj go

Gość gość
Nie tak latwo zypytac jesli on z kims jest albo ona , albo oboje.