Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tu na forum jak ktoś w domu z dzieckiem to źle, jak wraca do pracy też

Polecane posty

Gość gość

k*****a zdecydujcie się pomiotki...

Gość gość
Tu na forum wiele jest tzw. "mamusiek" czyli kobiet zafiksowanych na punkcie dzieci. Po nich raczej nie należy się spodziewać mądrych wypowiedzi. Bardziej te tematy to taki zastępczy lek na frustracje i niepowodzenia z powodu niewłaściwie ułożonej hierarchii w życiu.

Gość gość
Niewłaściwie ułożonej hierarchii? A gdzie w Twojej hierarchii jest dziecko? Między kotem a pilates?

Gość gość
Przede wszystkim forum to nie "zbiorowa świadomość" więc jedna opinia. Jednym nie pasuje to, innym tamto, zgadza się?

Gość gość
Zgadza się! Bardzo mądrze. Tu na forum jest mnóstwo sprzeczności, bo przecież wypowiadają się różne osoby, do tego dochodzi trolowa robota, żeby podsycać dyskusję. To nie jest odbicie prawdziwego świata.

Gość gość
Dlatego ja mam gdzies opinie innych i robie swoje. Nie podoba sie komus, ze wrocilam do pracy pol roku po urodzeniu dziecka? Jego problem. I, mimo, ze sama jestem matka, z politowaniem patrze na te wojenki. Zawsze mowie "jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą". Ja sie w czyjes zycie nie wcinam, nie oceniam, a jak ktos probuje sie wcinać i oceniac moje to kwituje to poblazliwym usmiechem, odwracam sie na pięcie i idę przed siebie. I to samo polecam innym.