Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc97

Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gosc97

Dni płodne wypadły mi 1-6. lipca (5. lipca dzień owulacji). W elektronicznym kalendarzyku pisze mi że od 1-5. miałam wysokie szansę na zajście w ciążę :( 3. i 5. uprawiałam seks z moim partnerem. To były moje pierwsze dwa razy kiedy to robiłam. Pierwszy raz użyliśmy prezerwatywy, potem niestety nie ;( Za każdym razem nie skończył we mnie. Aczkolwiek wiem, że to nie zależy tylko od wtrysku do pochwy... Pomocy. Jakie mam szansę na ciążę? ;( Oboje mamy 19 lat.

Gość gość
Dorosnij. Jak uprawiasz seks to zadbaj o skuteczna antykoncepcje. Wypisywanie histerycznych listow jest dziecinne. Na razie wez tabletke po a nastepnym razem uzyj antykoncepcji.

Gość gość
podaj datę ostatniego okresu i długość cyklu? Niestety ale w twoim przypadku ciąża jest możliwa ze względu na drugi stosunek bez zabezpieczenia. W cewce zostają plemniki po pierwszym wytrysku, które w trakcie drugiego stosunku trafiły do pochwy.

Gość gość
To mudislby nie siksc 2 dni. Przecież autorka napisała że stosunek był 1 i 3 dnia. Jak na mój gust nie jesteś w ciąży. Nie wariuj ale zgadzam się z po przedniczkami DOROSNIJ. Przy stosunku używanie mózgu również jest wskazane.

Gość gość
A nie zauważałam. No to faktycznie nie było plemników. Ale nie zmienia to faktu że brak zabezpieczenia niestety ale może skończyć się ciążą.

Gość gość
Mało prawdopodobne że jesteś w ciąży.

Gość gosc97
Długość cyku to 27-28 dni. Zazwyczaj jednak 27. Ostatni okres: 22.06-27.06, od dawna prowadzę elektroniczny kalendarzyk. Strasznie pomaga w kontrolowaniu długości cyklu itp. Zazwyczaj zgadza mi się co do dnia.

Gość gosc97
Info dla ciekawych: nie, nie jestem w ciąży. Okres przyszedł punktualnie. Cenna lekcja w życiu zaliczona. Uczcie się na moich błędach, śmiało. Pozdrawiam, już nie tak spanikowana xxx