Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mam szansę na to że wpadłam?

Polecane posty

Gość gość

Dni płodne wypadły mi 1-6. lipca (5. lipca dzień owulacji). W elektronicznym kalendarzyku pisze mi że od 1-5. miałam wysokie szansę na zajście w ciążę :( 3. i 5. uprawiałam seks z moim partnerem. To były moje pierwsze dwa razy kiedy to robiłam. Pierwszy raz użyliśmy prezerwatywy, potem niestety nie ;( Za każdym razem nie skończył we mnie. Aczkolwiek wiem, że to nie zależy tylko od wtrysku do pochwy... Pomocy. Jakie mam szansę na ciążę? ;( Oboje mamy 19 lat.

Gość gość
Głupia Redakcjo! ja rozumiem, że po raz kolejny zakładacie idiotyczne prowo wiecznie z tym samym pytaniem "jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży". Tylko czemu znów w dziale Życie erotyczne, skoro macie na forum specjalistyczny dział "Antykoncepcja płodność ginekolog"? Z poważaniem, zdegustowany użytkownik :O

Gość gość
mam taką samą sytuację... :( napisz czy wpadłaś czy nie

Gość gość
Jakie te baby są dzisiaj tępe to brak słów. Szansa jest bardo duża. Lepiej poinformuj chłopaka (o ile go znasz) :D ze bedzie ojcem. W ogóle gratulacje, 2 dni po pierwszym razie i już ciąża, oboje siebie warci, żadne nie pomyślało o konsekwencjach :D

Gość gość
Głupia c**a , nie łyka tabletek i naraziła chłopaka na stres. Zamiast spuścić się jak należy , to nie dość , że musiał z dziury uciekać z fiutem , to jeszcze c**a chce wmówić mu bękarta.

Gość gość
Spalić szmatę na stosie i po kłopocie.

Gość gość
Witam wszystkich ;) Dziękuję, za jakże "wspierające" komentarze i jakże "wyrozumiałe" odpowiedzi. Może i to nie był dobry pomysł, by pisać o tym tutaj. Widać, że większość osób ma inteligencje poniżej jakiejkolwiek normy i widać, że osoby ewidentnie wchodzą w niektóre "zakładki", żeby się po prostu ponabijać. Chciałam się po protu wygadać i poradzić, ale widzę, że to forum to jakaś porażka. Info dla ciekawych: nie, nie jestem w ciąży. Okres przyszedł punktualnie. Cenna lekcja w życiu zaliczona. Uczcie się na moich błędach, śmiało. Pozdrawiam, już nie tak spanikowana xxx

Gość gość
Tak się kończy prośba o pomoc tutaj. Szanse, że zaszła są. Na początku często strachu jest najwięcej i pewnie tak się to skończy. Jeśli chodzi o czas, tonie działa na waszą korzyść. Ale jeśli nie skończył w Tobie, to raczej nie masz się czym przejmować. A na przyszłość najpierw myślcie, bo potem mądry Polak po szkodzie.