Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie lat i na ile wyglądacie ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam 29 i wygladam na 19

Gość gość
23 na 16 wyglądam

Gość gość
mam 45 wyglądam na 18 :D a jeszcze rok temu w monopolowym pytali mnie o dowód :p

Gość gość
mam 26 wygladam na 26-27

Gość gość
ja mam 40 i chca ode mnie dowodu szok

Gość gość
Prawie 40 i na tyle też wyglądam. Do tych co im się wydaje, że się nie starzeją : Postęp w starzeniu osiągnęłam przez ostatnie 2 lata. Wcześniej wszyscy dawali mi ok. 6-10 lat mniej. A teraz spektakularny efekt starzenia w krótkim czasie u mnie wystąpił.

Gość gość
Ja się ''posunęłam'' w wyglądzie po 23-24 rż, po prostu przestałam wyglądać młodziutko tylko dojrzale jak kobieta, teraz jestem po 30stce i widze kolejne zmiany, zmarszczka na czole, pod oczami skóra cieńsza niż kiedyś, inne rysy twarzy.... nadal wygladam ogolnie młodo, ale już nastolatką nie jestem, nie wiem jakim debilem trzeba byc by wmawiac sobie wygląd 16 latki w wieku 30 lat, to ze facet wam tak powiedzial nie oznacza ze to prawda, faceci kazda glupote powiedza by cie tylko zaliczyc

Gość gość
Od c***a a wyglądam na jeszcze więcej :(

Gość gość
Mam 32 a wszyscy mowia mi ze max 26

Gość gość
A ja wyglądam na tyle, ile mam. Czasem, ktoś tam mi odejmuje 3,4 lata.

Gość gość
Mam 25 lat. Daja mi 35 i wiecej :P ps. juz jeden taki temat jest ;)

Gość gość
Mam 100, a wygladam wciaz mlodo Chlopaki za mna biegaja:-)

Gość gość
Chlopaki maja fajne laki a biegaja za mna:p

Gość gość
37 - wyglądam na 33-34 w zeszłym roku dawali mi 22 :/ co ten stres robi z ludźmi

Gość gość
22, na 15:/ każdy mi to mówi mimo że mam sylwetkę kobiety , widocznie z twarzą jest coś nie tak...

Gość gość
23 i wyglądam na trochę starszą - tak 25-27 lat.

Gość gość
gość wczoraj ja mam 40 i chca ode mnie dowodu szok Nie podniecają sie tak, bo kazdego MUSZĄ spytac -mi duzo osob mowi, ze wygladam młodziej ale bez przesady. Czasu nie oszukasz i nawet jakbys byla drobna , zadbana i wystylizowana na 18 to i tak widac po jedrnosci ciala a zadna 30 latka nie bedzie miala ciala 18 latki nawet jak uprawia sport i nie ma nic wspólnego z uzywkami. Też pracowałam w sklepie poza tym pytałam wcześniej innych i mowili ze gdyby nie zapytali o dowod moga dostac mandat albo gorzej, taka jest prawda, bo istnieją tzw tajemniczy klienci. Czasami zdarzy się też ze chce się sprawić przyjemność to i powie się takiej starszej babce ze ładnie i młodo wygląda.Czysta sciema. Dziwie sie ze wciaz jestescie naiwne. Ciala nastolatki nie macie ale rozum niestety tak.

Gość gość
*nie podniecaj się

Gość gość
mam 30, wygladam na 31

Gość gość
Lustrom smierc

Gość gość
"gdyby nie zapytali o dowod moga dostac mandat albo gorzej, taka jest prawda" co za bzdura. przestępstwem nie jest nie zapytanie o dowód, ale sprzedaż alkoholu nieletnim...jeżeli więc nie zapytasz o dowód, a klient będzie miał 18 lat, to żadnej kary nie będzie.

Gość gość
A jeżeli nie będzie miał to będzie mandat. Zresztą obowiązkiem sprzedawcy jest zapytać. Za sam fakt że tego nie zrobi moze miec nalozona kare. Wlasciciel sklepu w ktorym pracowalam mi to mowil i też znajomi którzy pracowali w innych sklepach.

Gość gość
Ja kiedyś zapytałam sprzedawce, który odmówił mi sprzedania Alko (a miałam wtedy 22 lata - i tak zawsze wyglądałam powazniej) dlaczego przecież nikt nie widzi i czy wyglądam na taką malolate. Powiedział, że nie ale musza pytać kazdego.

Gość gość
33 ale wyglądam jakbym miała z 10mniej i do tego mam faceta 11 lat starszego od siebie i to dopiero jest czasem śmieszne

Gość gość
Mam 20 a wyglądam na 17,16 lat

Gość gość
Mam 25 a wygladam na 35 +. Mam celulitis, zmarszczki przy oczach, worki pod oczami, obwisle piersi itd. ale i tak mlodsi ode mnie nawet mnie podrywaja. Mezczyzni wcale nie patrza na wyglad.

Gość Lululili
Mlodo wygladalam do 28 r.z. potem sie postarzalam, tzn zmienily mi sie rysy twarzy i czasem wygladam mlodziej a czasem jak kobieta duzo po 35 r.z., dzis mam 31 lat.