Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna ma utrzymywać kobietę.

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nie chce, to znaczy, że coś z nim nie tak.

Mamy równouprawnienie, chciałyście to macie. Utrzymujemy się wspólnie, nie koniecznie po równo ale razem, nie widzę powodu żeby utrzymywać kobietę....

Gość gość
Jeśli nie będziesz jej pomagał to odda Twoje dziecko do adopcji ;) Bo przecież się nie rozerwie między pracą a niańczeniem dzieci.

gość dziś Bez przesady, dzieci nie oznaczają inwalidztwa zawodowego... Wiadomo, że należy się wspierać wzajemnie, to jest tak oczywiste, że nie trzeba o tym mówić.

Gość gość
"Give me your s**t, or I will kill you" - Negan

Gość gość
kobieta ma obslugiwac mezczyzne jak nie chce to cos z nia nie tak

Gość gość
nie, nie ma i mówię to jako kobieta

gość dziś Nikt nie jest niczyim więźniem i nic nie musi.... Wszystko jest kwestią umowną co kto robi......

Gość DoRobotyCiulu
14:09 Te koleś, znajdź se najsampierw jaką porządną robotę posprzątaj mieszkanie poćwicz całuski w rąsie i dopiero potem startuj to kobiet

Gość gość
Facet to głowa rodziny i ma utrzymać dom, żonę i dzieci. Żona natomiast ma być posluszna i mu pomagać. Co to za życie praca-dom-praca-dom. Wolę przyjść do domu gdzie czeka na mnie ktos wypoczety, uśmiechnięty.

Gość gość
No chyba nie, szmaty rozpłodowe.

Gość gość
Mężczyzna nic nie musi, jak chce to może utrzymywać kobietę, jak nie to nie. Na tym polega wolność.

Gość DoRobotyCiulu
14:37 te uważaj se nie mów tak o swojej matce

DoRobotyCiulu dziś Zanim coś takiego napiszesz to pomyśl, jeśli masz czym..... Mam pracę, żonę i dorosłe dziecko....a Ty

Gość DoRobotyCiulu
14:41 Masz pracę, żonę i dorosłe dziecko ???!!! To co ty (kurna) tu robisz !!!! Uważaj, bo zaraz powiem żonie, że tu przesiadujesz. I dopiero będziesz miał szlaban :) Pisanie piertuł na kafeterii jest gorsze od oglądana p****li

DoRobotyCiulu dziś Widzisz, to jest wolność i mam czas który spędzam tak jak mi się podoba, co nie znaczy, że zaniedbuję dom. Powiesz żonie...:-), błagam nie rozśmieszaj mnie

Gość PracaNieZając
14:51 Nie umiem Cię rozśmieszyć bo bardzo mnie zasmucasz ! Ale racja, z wolności należy skorzystać. Póki jeszcze jest :) x Nie podpiszę się DoRobotyCiulu bo przecież ty masz robotę

Gość gość
dorosłe dziecko? i jesli to córeczka - nauczyłeś ją, że ma się sama utrzymywać?

gość dziś Jak chcesz pogadać prywatnie to napisz na priv. ale tym razem jeszcze odpowiem, tak dorosła Córka, dobrze ułożona, nie uzależniona od nikogo, zarabia na siebie i studiuje...

Gość gość
Tu siedza na tym temacie pojeby, do roboty to dwie lewe ręce ,aby do zamoczenia ogórka na wyścigi ,to oo to to tak ,kobieta nie jest maszynka do seksu i porodów, jak by mi facet nie pomagał to bym pasożyta kopla w dupę ,dlaczego cały ciężar ma spoczywać tylko na kobiecie?a on co będzie robił jajka sobie trzepał.

Gość gość
16:03 jakby zarabiał 5-6 razy co Ty to byś skakala jak koło dziecka.

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem, który nigdy nie wychodzi z domu ?.

Gość gość
Mężczyzna ma utrzymywać kobietę xxxxx Jak waży więcej jak 50 kg to ja nie dam rady jej utrzymać

Gość gość
Kolejny babski pasożyt założył temat.

Gość gość
Mężczyzna - etat w pracy 8h. Kobieta - etat w domu 24h + jeszcze etat w pracy 8h. Czyli mężczyzna 1 etat, kobieta 4 i morda w kubeł, bo jak nie to zwyzywają ją od pasożytów, materialistek, itp. Jeśli kiedykolwiek mężczyzna kazałby mi dołożyć coś, to to byłby automatyczny koniec naszej relacji.

Gość DLV
14:05 - Ten wpis weryfikuje ostatecznie, iż ten oto temat został założony przez gimbazę. Dziękuję za uwagę...

gość wczoraj No cóż, godzisz się na to. Prace domowe też mogą zostać podzielone, przecież mężczyzna równie dobrze może je wykonywać, to żadna filozofia...

Gość gość
SOLON dziś One nie chca bys pracowal w domu tylko by one nie musialy robic nic a do domu zatrudnisz na wlasny koszt gosposie, sprzataczke, kucharke, opiekunke do dziecie i na wszystko zarobil sam dodatkowo kupowal jej wszystko co chce i byl na jej posylki.

Gość gość
Praca kobiety to zajęcie się dziećmi. To duuuuużo więcej niż wasze wydumane 'nic nierobienie'. To, że od pokoleń Polacy obciążali Polki dodatkowymi 'etatami' sprzątanie, gotowanie, itp. to było zwykłe chamstwo. Na szczęście coraz więcej kobiet młodych się budzi. I dobrze. Jak się chce mieć żonę, to się traktuje ją jak żonę, a wy byście chcieli niewolnicę. Frajerzy! Tak, facet ma zarobić na potrzeby kobiety, żeby nie chodziła zabiedzona. W końcu jej się to należy jako matce jego dzieci. Ma utrzymać godnie dom, dzieci (które spłodził dobrowolnie), żonę (do poślubienia której nikt go nie zmusił), ewentualną pomoc dla żony do domu. Zrozumcie, że związek to nie przymus. Wy nie chcecie związków. Wy chcecie przywileje ze związków, ale żyć tak jak kawalerowie, wolne ptaki. Miejcie na tyle uczciwości i na samym początku mówcie kobietom, jak je będziecie traktować. Jak gó**o! Tak, że mając 40 lat, będą wyglądać na 60! Oj, wy żałosne kreatury! Za grosz odpowiedzialności. Takich ananasów trzeba selekcjonować na pierwszym etapie i odstawiać na bocznicę dla własnego dobra!

gość dziś Po pierwsze ani do ślubu, ani do rodzenia nikt kobiet nie zmusza... to decyzja wspólna, dziećmi ojciec też może się opiekować, ja tak robiłem i nie widzę najmniejszego powodu aby utrzymywać kobietę. Obowiązki się dzieli i tyle. Jeśli wiążecie się z kimś kogo nie znacie to wasz problem.... Związek to powinna być przemyślana i świadoma decyzja, wiemy przed ewentualnym ślubem jaki jest partner, trzeba używać mózgu..., a nie później narzekać.