Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrywa uczucie?

Polecane posty

Gość gość

Mam taka sytuacje. 3 lata wcześniej poznałam chlopaka, po 3 msc powiedzial ze sie mna zauroczyl.. Ja wtedy tego nie odwzajemnialam- WTEDY Przez ponad rok nawet półtora, byl dla mnie zimny,z dystansem, rozmawialiśmy tak jakby służbowo. Od niedawna cos zaczynasię dziać. Coraz więcej sms, jakies komplementy i ..zazdrość. Tak mysle,tak mi się wydaje. No nie mam pewności, chociaż duzo na to wskazuje.. Jak sie przekonac czy to wszystko sie naprawdę dzieje i zmierza w dobrym kierunku?? Nie chce nadinterpretowac tych sytuacji, wystarczająco dlugo jestem zakochana i milcze.. ze względu na czas ktory upłynął . Czytalam dużo takich sytuacji, właściwie podobnych, gdzie po jakims czasie nagle z mezczyzny ten bol po odrzuceniu schodzi-maleje i zaczyna wszystko sie układać. Dodam jeszcze tylko ze w ciągu tych 3 lat jak sie znamy mamy kontakt regularny. Czy on moze wciaz cos do mnie czuć??

Gość gość
może czuć ale może też nie czuć,nie mam pojęcia jak jest sam nie szkodzi spróbować

Gość gość
Tak to wygląda. Często zakochani nawet odrzuceni, udają przyjaciela by byc blisko ukochanej. Zniosa wiele. Moze daj mu znak bardziej wyraźny i patrz co sie bedzie dzial8 :)