Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet obraził się na mnie, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Koniec świata :( Jest dość inteligentny i w wielu aspektach podobny do mnie, oprócz wyglądu. Jest nieatrakcyjny, wręcz brzydki. No ale nigdy nie kierowalam się wyglądem w doborze bliskich mimo, że sama jestem bardzo ladna zdaniem wielu . Spodobał mi się, akceptuję go i chce z nim byc ale też nie potrafię udawać słodkiej i milutkiej,po prostu nie lubię falszu, a on chyba tego nie rozumie . Powiedział z pretensjami,że wie że mnie nie pociąga i czas to zakończyć. Ja też jakoś nigdy specjalnej aprobaty z jego strony nie doświadczyłam. Myślałam, że jest dojrzalszy a tu takie dziecko wyszło. O co wam chodzi mężczyźni, najpierw mówicie ze kobiety sa takie i owakie i wola badboyow, a jak jest inaczej to wymyslacie co innego.

Gość gość
Daj mu spokój tylko go męczysz. Skoro ci się nie podoba to po ci z nim jesteś? Pewnie cię sponsoruje.

Gość gość
O co im chodzi? Facet wyczuł, że Cię nie pociąga, więc to zakończył, proste. Każdy człowiek chce być atrakcyjny dla swojego partnera, to normalne.

Gość gość
Ale on jest dla mnie atrakcyjny! Tylko, że nie szaleje na jego punkcie a udawac nie mam zamiaru. W byłym bylam zakochana po uszy. Może po prostu to jego urojenia, nie wiem, zniszczyć cos wartościowego dla głupiego ego... Gdyby mnie sponsorowal to może i bym się pokusiła o udawanie ;) żart, bo ja łap po kasę nie wyciągam ale może zacznę, kto wie:)

Gość gość
liczy się szacunek i solidność a nie wygląd i zwierzecy pociąg ,rozpieszczony bachor tego nie zrozumie jak chce być podziwiany to może w następnym wcieleniu

Gość gość
Nie ma nic gorszego w związku, jak szczere wyznanie, że partner nie jest pociągający. Nic dziwnego, że facet chce to zakończyć.

Gość gość
Dokładnie. Ja nie powiedziałam tego wprost. Może on ma kompleksy i oczekuje nie wiadomo czego, albo też jakoś wyczuł choc wydaje mi sie, że nie daje nic po sobie poznac. Nie czuje do niego obrzydzenia czy coś ale chyba nie dam rady się zmusić do udawania ze mam mokro na jego widok?

Gość Jak mu okazujesz miłość
Autorko? A ile procent kobiet ma mokro na widok swojego faceta po np. 2 latach?? Może nastolatki to dłużej trzyma. To normalne, że człowiek się "uspokaja" i wszystko przechodzi do porządku dziennego, nawet jeśli wyglądałby jak Adonis. Wszystko się opatrzy w jakimś stopniu po czasie. Jednak relację trzeba pielęgnować na co dzień i być miłym, robić dla siebie miłe drobne gesty, małe niespodzianki, wykazywać inicjatywę z obu stron, choćby to było wyciągnięcie na spacer, na lody, na zachód słońca, na piwko na rynek, na rower, cokolwiek, żeby druga osoba czuła że jest dla Ciebie ważna, kochana. Miłość wygląda inaczej po kilku latach i to są normalne przejawy miłości. Nie ocenia się miłości ani nie wybiera osoby na całe życie tylko po chuci i wilgoci w majtkach na jego widok!!

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Ja nie powiedziałam tego wprost. Może on ma kompleksy i oczekuje nie wiadomo czego, albo też jakoś wyczuł choc wydaje mi sie, że nie daje nic po sobie poznac. Nie czuje do niego obrzydzenia czy coś ale chyba nie dam rady się zmusić do udawania ze mam mokro na jego widok? & Jeśli to pisała autorka to współczuję jej IQ a jemu jej;)))

Gość gość
Nie rozumiem , czemu piszesz, że się na Ciebie obraził. Po prostu ma Cię dość. Postąpił uczciwie.