Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mysliscie o osobach o imieniu marta

Polecane posty

Gość gość

jakie sa?

Gość gość
Ja jestem Marta-twardo stapajaca po ziemi,wesola,zyczliwa,rodzina to moja twierdza ,uparta.

Gość gość
Paskudne imię

Gość gość
Czy chcesz wiedzieć co myślę o osobach, które zadają pytanie idioty o to co można sądzić o kimś na podstawie... imienia?

Gość gość
nienawidze mart! zakochane w sobie, zarozumiałe...o nie

Gość gość
ja mam tak na imie- o sobie moge powiedziec ze jestem nerwowa, paskudna, choleryczka ale z poczuciem humoru, z dystansem do siebie i jestem uparta.

Gość gość
Znam trzy- każda zadufana w sobie , mało inteligentna kobieta, nie nazwałabym tak dziecka.

Gość gość
Znam jedna "tepa jak siekierka do rabania cukru"

Gość gość
marta marta pipka rozwarta

Gość gość
Ja wszystkie jakie znam to typowe k*****.ska.

Gość gość
lubimy je :)

Gość gość
Nie powinno sie oceniac po imieniu ale faktycznie nie lubie zadnej marty ktora znam

Gość gość
każda Marta to puszczalska nie bójmy się usłyszeć tego słowa zaprasza faceta do siebie do domu po czym rozklada przed nim nogi :)

Gość gość
to samo co o osbach o imieniu, stasia, basia, kasia, zdzisia i marysia. od kiedy to k***a imie decyduję o tym jakim się jest człowiekiem?!?!

Gość gość
osoby sa falszywe,wredne,zlosliwe,a samo imie psakudnei beznadziejne

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
zgodze sie ze imie nie okresla czlowieka...tfu wróc, za wyjatkiem jednego.... AMGDALENA.... nie da sie nic dobrego napisac o dziewczynach z tym imieniem. sprawdzone w 1 00%.

Gość gość
Rany skad sie bierze tylu debili -- imie definiuhe charakter?? Co to za zabobon? Wyjdzcie ze sredniowiecza

Gość gość
h.... ci w d**e w sredniowieczu powstalo 9 uniwersytetów ty zj***e wiec jak mozesz mówic o ciemnocie :) baran osiol debil z ciebie a co do marty Marta g****a warta

Gość gość
Wszystkie Marty jakie znam to inteligentne, dowcipne i piękne dziewczyny. I uparte.... oj uparte... Jak będę miał córkę to właśnie to imię będzie nosić.

Gość gość
To chyba znamy inne Marty... Te, które znam nie są życzliwe, raczej do inteligencji nie należą, trochę skryte, trochę interesowne, nieuczciwe. Jedyne co mogę powiedzieć na plus to, że są wierne i są dobrymi matkami. Poświęcają się dla dzieci i rodziny. Mam w rodzinie kilka Mart ,wszystkie są podobne. A co do imion... Jechałam kiedyś pociągiem i jechała babcia z wnusią. Mała okropna-na fotel, z fotela, na korytarz, z korytarza... po fotelach nogami, już na oknie, to znowu podczepiona pod wieszakiem na walizki jak na drabince-nadr****iwa. Babcia uspokaja "Juleczko..." A na to starsza kobieta obok "Nawet nie ma co jej uspokajać, to takie imię jest,wszystkie Julie takie same...". I zaczęła wykład o Juliach. Chyba dopiero jak zobaczyła moją minę ucichła, przeprosiła i uciekła. Ja jestem Julia ;-)

Gość gość
ja mam na imię MARTA, mam 29 lat, jestem UPARTA, wredna, złośliwa, mało koleżenska, dowcipna, żartowniś, w szkole przezywali mnie kiciara haha ciągle wymyślałam jakies opowiesci a na koniec jak juz wszystkich wkreciłam mówiłam , że to żart!!! jestem no cóż, nieskromnie powiem super mamuśką, moje dziecko uwielbia moje wygłupy, jestem dla córki taka jaka nie potrafię byc dla świata, idealna.

Gość gość
A tam. P********ie. Znam kilka mart i każda jest inna. niby takie światowe kobiety jesteście a kołtuństwo z was wyłazi... Kto ocenia człowieka po imieniu, dacie urodzenia czy kolorze włosów. Ludzie z orzeszkiem zamiast mózgu. Ps mam na imię agnieszka.