Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki po 30 wyglądające na 18, jak się odmładzacie ?

Polecane posty

Gość gość
A ja myślę, że niektóre z tych kobiet co oceniają swój wygląda na dużo młodszy, są po prostu głupie, próżne i mają pstro w głowie. Próżne, bo jak słyszą komplementy o tym jak to młodo wyglądają to bezkrytycznie w nie wierzą i odejmują sobie więcej lat niż (ewentualnie) powinny. Głupie, bo okłamują same siebie, że upływ czasu ich nie dotyczy. A pstro w głowie - cóż, niektóre babki po 40 na siłę ubierają się bardzo młodzieżowo, modnie, czasem nawet wulgarnie, byle tylko podkreślić swoją rzekomą młodość. Chyba myślą, że super modna miniówka z sieciówki jaką nosi córka je odmłodzi, a działa to niestety odwrotnie. :) Inna rzecz: kompletnie tej przesadnej pogoni za młodością nie rozumiem. Zwłaszcza tej pogoni na siłę, która często wiąże się z noszeniem ciuchów nieadekwatnych do wieku i okazji, podkreślających jaka to ich właścicielka jest sexy. Tak jakby nie można było pogodzić się z wiekiem i tym, że mając lat 40 nie będziemy wyglądać na 20, ale to nic złego. Bo mając 40 lat nadal można wyglądać dobrze i atrakcyjnie.

Gość gość
Ja wyglądałam bardzo młodo przed dziećmi. Dosłownie jak dziewczynka. Kiedy mój mąż, wtedy jeszcze nie mąż, przedstawił mnie rodzicom, sądzili mam 15 lat, a on miał wówczas 30;-) Niestety nieprzespane noce i brak czasu na wyszukaną pielęgnację zrobił swoje. Wyglądam dobrze, nawet myślę, że bardzo dobrze. Nie mam nadwagi ani rozstępów,urodę dziewczęcą, ale nie oszukujmy się - jak stanę koło 20-latki to jednak jest różnica. A mam 32 lata. Ale tak prawdę mówiąc nie zastanawiam się na ile wyglądam i nie wiem skąd wy wiecie ile wam ludzie dają. Do niczego mi ta wiedza nie jest potrzebna. Ubieram się jak mi wygodnie, raczej młodzieżowo, mam długie włosy i uważam, że i tak wyglądam fajnie przy dwójce dzieciaków. Znam sporo kobiet, które na tym etapie robią już z siebie stare ciotki. Ale jednocześnie nie potrzebuję słyszeć ani wkręcać sobie, że wyglądam na 22.

Gość gość
Kafeteryjne legendy .. :P . Tak zaraz tu któraś napisze że do gimnazjum ją chcieli brać .Ziarno prawdy jest w tym że dziś zdemorlaziowane nastolatki postarzają się okrutnie chcąc wyglądać jak stare baby .Daje to kuriozalne efekty -często "qrwy na wybiegu" . Na tym tle naturalna 25 latka faktycznie może sobie odjąć z 5-6 lat . Ale na litość niech 35 latka nie pitoli że wygląda jak dziewczynka ...

Gość gość
Tylko, że to na odwrót jest.. dziś 18 wyglądają jak 30 :D

Gość gość
A po co mam się odmładzać, przecież 30 to jeszcze młoda laska. ło matko i córko ale problemo.

Gość gość
no uważaj jak one wyglądają na 18 przy ok. 20 kg nadwagi w obcisłych leginsach z upchaną słoniną , z tłustymi brudnymi włosami, brudnymi pazurami

Gość gość
Wyżej :) dokładnie..i ze zmarchami pod oczami jak u50 tki :D ale klawiatura wszystko zniesie...

Gość gość
Myślę że niektórzy nie uwierzyliby że mam 30, bo mam szczupłą dość chłopięcą sylwetkę, nie noszę szpilek, buzie w miarę młodą, chociaż zaczynają mi sie robić bruzdy nosowo wargowe, nie roztaczam takiej otoczki 30 letniej dojrzałej kobiety, tylko jakąś dziecięcość bardziej. Ostatnio podrywał mnie 23-latek a jak się dowiedział że mam 30 to zwiał lol , ostatnio też ktoś zgadywal że mam 24-25 lat.

Gość gość
Mam 38 i dopiero od jakichs 7 lat nie pytają o dowód osobisty gdy kupuje alkohol. Zawsze wygladalam jak smarkula, teraz też mi dają mniej. Przeważnie 32, 33. Ale w zależności od ubioru, makijażu czy oswietlenia to tez się zmienia. Ostatnio odmlodzono mnie o 12 lat..i ta osoba była zszokowana ze nie jestem świeżo po studiach. .

Gość gość
Ja mam 33, a ludzie dają mi 25-27. Make up mam od 16 roku życia. Swego czasu miałam za/jo/ba na punkcie solarium, krem na zmarszczki używałam tylko dwa razy. Nie wiem może to rzeczywiście geny... Jak zmyję makijaż, to mąż mówi, że dałby mi 23 lata. No i jestem drobna 160 i 48 kg

Gość Marras
ja stosuję dobre kosmetyki do twarzy i to moim zdaniem wiele daje! polecam kosmetyki z serii its skin - są na prawdę rewelacyjne! no i moze wlasnie dlatego moja skóra na twarzy jest taka młoda ;)

Gość gość
Sekretem jest zachowanie dziewictwa.

Gość Sopinka
Staram się spać 8 godzin dziennie, uprawiam sport i zdrowo się odżywiam ;) Oczywiście wchodzą też w grę takie sprawy jak kosmetyki, ciuchy i nawet fryzura. Wiecie, że odpowiednie uczesanie jak i kolor włosów odejmują lat? Luknijcie sobie http://obcasy.pl/poznaj-fryzury-ktore-odmlodza-twoja-twarz/ . Poza tym ma się tyle lat na ile się czuje ;) Ja przy mojej córce 25 letniej wyglądam jak starsza siostra co bardzo mi pochlebia :)

Gość SlowianskaLala
Duzo seksu usmiechu i kasy na fajne ciuchy:)