Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptuś tuptutajek

program który zliczy zamówienia itd do sklepu internetowego

Polecane posty

Gość tuptuś tuptutajek

potrzebuję zintegrowac mój sklep z takim programem który będzie podsumowywal zamówienia itd, wyleciało mi z głowy jak to się fachowo nazywa. potrzebuję wiedzieć co mam na stanie co się sprzedalo, ile kto zamówil itd. mam obecnie taki i sprawuje się całkiem niezle ale cenowo zaczynają ostro przesadzać i cały czas ta cena podskakuje więc zdecydowałam się na zmiane. pozdrawiem

Gość gibson
Asystent Sprzedaży? Dużo tego, musisz napisać jakieś konkrety bo po takim ogólniku to Ci tysiąc mogę podesłać lepszych gorszych tańszych droższych. Ile płacisz i o ile taniej ma być?

Gość tuptuś tuptutajek
Ze szczegółów to tyle, że mam ok 400 transakcji na miesiąc, czasem mniej ale czasem i więcej się zdarza i płacę 149 zł na msc za obsługę w tym momencie i mam przez to możliwość zerwania umowy po zmienili cennik w trakcie trwania umowy i chcę z tego skorzystać tylko nie wiem na co to zamienić żeby było taniej i równie dobrze.

Gość DagmarowSka pol
To dużo a nawet bym powiedziała BARDZO dużo. Faktyczne powinnaś uciekać. Ja u siebie płace wprawdzie ponad dwieście ale mam wszystko noł limit, nie wiem jak to wygląda w mniej płatnych przedziałach ale sprawdzę jutro i przekażę :)

Gość nowa364ww
jestem zainteresowana, mam nadzieję, że nie zapomnisz odpisać i dodać kilku szczegółów :)

Gość DagmarowSka pol
Sprawdziłam i wygląda to w ten sposób: https://sellasist.pl/#price_list Jest tabelka i przy Twoich parametrach wychodzi na to, że powinnaś płacić 99 złotych czyli 2/3 tego co płacisz obecnie. Z firmy jestem zadowolona a raczej ich usług, żadnych lagów ani tym podobnych. Zresztą jest wersja darmowa, nawet żebyś miała z niej jeden dzień korzystać to możesz przecież zobaczyć i się przekonać bo to nie jest tak że ma coś ograniczonego, tylko robisz wszystko tak jak w płatnej wersji tylko po prostu masz do wykorzystania obsłużenie 20 transakcji i po miesiącu się to odnawia za free.