Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slambaby

Wyjazd dziewczyny na wakacje

Polecane posty

Gość slambaby

Cześć wszystkim, mam pewien problem. Mam 18 lat, a moja bejbi 17. Od 20 czerwca jestem z nią tak "oficjalnie". Kocham ją bardzo, ona mnie też i generalnie jesteśmy szczęśliwi. Tylko jakieś pół roku temu zapisała się na obóz młodzieżowy do Hiszpanii na 2 tygodnie i pojechała na niego wczoraj. Nie chciałem robić problemów i niszczyć jej marzeń namawiając by została, bo Hiszpania była jednym z nich. Cieszę się, że je spełni, ale mam pewne obawy. Zapewnia mnie, że nic nie zrobi, nie będzie zbytnio piła i ani flirtowała z innymi typami. Ufam jej, ale tak czy siak mam lekki strach, że coś sie stanie. Pojechała tam z koleżankami, a z takimi różnie bywa. One raczej mnie lubią więc nie namówią jej pewnie do niczego złego, ale obawy są. Jak sobie poradzić z tęsknotą i tym lękiem? Odliczam dni kiedy wróci i mam zamiar zrobić jej jakiś prezent, ale nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :( Jakieś porady?

Gość gość
oj dzieci, dzieci:D

Gość gość
przystojni obcokrajowcy hehe :P

Gość gość
Z daleka od domu hamulce mogą puścić i wyjdzie z niej prawdziwa natura chyba że Cię naprawdę kocha to nie zrobi nic a ty się niemartw jak coś przeskrobie to powinieneś to wyczuć

Gość slambaby
Myślę, że mnie kocha, ale boje się, bo różnie to bywa. Kazała mi sie nie martwić, ale nie potrafię. :/

Gość gość
Jak jedzie do hiszpanii to cie zdradzi na 100% polki same wskakuja do wyra hiszpanom.

Gość gość
jak kazala to sie nie martw o swoja bejbi

Gość slambaby
Skąd ta pewność? Ona ma 17 lat więc troche średnio w to wierze, ale wytłumacz.

Gość gość
Nie sluchaj troli. Obrzydzą i spaskudzą wszystko co piękne w zyciu czlowieka. Czekaj na nią z kwiatami, jakims fajnym bukietem. Wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam.

Gość slambaby
Mam taką nadzieje, nie moge się doczekać jej powrotu, zwłaszcza że teraz mamy gorszy kontakt przez problemy z internetem, a kontakt telefoniczny strasznie drogi. :/

Gość gość
Zacznij przycinac rogi bo zachaczasz o linie telefoniczne. Hiszpanoe sa bardzo atrakcyj i i polki to same przyznaja. Mowia ze Polacy nie dosiegaja im do piet. Nie jest kwestia czy cie zdradzila a z iloma.

Gość gość
Jesteś młody a już bedziesz miał szwagrów.

Gość gość
slambaby nikt nie wie co zrobi Twoja dziewczyna bo nikt tu na forum jej nie zna. Nie słuchaj troli, oni najchętniej zamknęliby swoje polówki w klatkach tylko dlatego ,ze sami zdradzają. Pojechała tylko na dwa tygodnie, szybko zleci, zajmij się swoim życiem i nie myśl o tym co ona tam niby może robić. Zaufaj jej, ona Tobie tez ufa przecież.

Gość gość
tak, nie będzie zbytnio piła, a co już ciągnie jak smok, to pewnie dupa będzie sprzedana, bo pojechała popić i p*****ać sobie, pewnie słabo ją dymasz

Gość slambaby
Takie odpowiedzi sobie darujcie, bo to żałosne... Wiem, że nie zrobiłaby mi czegoś takiego :)

Gość gość
to bardzo mało wiesz dziecinko