Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 19 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i jestem prawiczkiem i prawdopodobnie będę jeszcze bardzo długo bo jestem nieśmiały. No i boje się że jak znajde sobie dziewczyne to ze mną zerwie jak dowie się że jestem prawiczkiem w tym wieku bo wszystkie dziewczyny wolą doświadczonych . Myślicie że jak na przykład będe miał 25 lat i nadal zostane prawiczkiem to co wtedy by dziewczyny o mnie myślały? Teraz mam 19 i nigdy nie miałem dziewczyny. Pewnie jak bym tak powiedział dziewczynie która mi się podoba to by sie zaczeła śmiać więc myślicie że powinienem skłamać? W ogóle co sądzicie o takich sytuacjach? Bo to strasznie nie daje mi spokoju wszyscy koledzy mieli już dawno jakieś dziewczyny i to kilka a ja jedyny jakiś dziwny jestem. Nie wiem co ze sobą zrobić, zapadł bym sie pod ziemie najchętniej.

Gość gość
No i co, że jesteś prawiczkiem ? Ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem i nigdy nie miałem dziewczyny. Nie przejmuje się już tym. A tak ogólnie, to wolę np elementy sado maso, niż seks. Bardziej mnie do tego ciągnie, więc nie przejmuje się tym. A ty po prostu o tym nie myśl. Ja również jestem nieśmiały.

Gość gość
Czyli tak poprostu o tym zapomnieć a jak zrobić jakbym miał kiedyś dziewczyne i zapytała by się czy kiedyś to robiłem> udawać że tak czy powiedzieć wprost?

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Z czasem chłopie będzie ci to zwisać, że jesteś prawiczkiem. Ale jesteś w takim wieku, że jeszcze o tym tak myślisz i ci to przeszkadza. Jak chcesz o tym powiedzieć, to szukaj wartościowej dziewczyny, a nie pustej lali, to cię nie wyśmieje. Puste lale unikaj i szukaj inteligentnych, oczytanych, wartościowych kobiet.

Gość gość
Dużo jest prawiczków mam 22 lata i jestem. Też nieśmiałość. Będę starał się podrywać. To nic złego. Dziewczynie nie musisz mówić, że jesteś prawiczkiem.

Gość gość
A co jak sama się zorientuje? że jestem?

Gość Turkuć
19 latek który pisze jak 13 latek. Albo ktoś sobie robi jaja, albo ludzie rozwijają się wolniej.

Gość gość
Turkuć a ty nie prawiczek?

Gość Turkuć
To tajemnica. :]

Gość gość
Na tym forum nie ma nie prawiczków. Zakładam stowarzyszenie Prawiczkowie Kafe.

Gość gość
To nie wiem co robić? czy sie wkoćcu przejmować czy nie?

Gość gość
Nie przejmuj się.