Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Jestem zakochana w zonatym facecie od lat 3 Na początku tej znajomości wyznał mi ze sie zauroczyl. To bylo widać.. Mamy regularny kontakt. I ja mam juz dosyć,dusze to w sobie dluugo o wiele za dluugo. Juz go unikam, to jest dla mnie cos tak trudnego:( siedze teraz i łzy same cisną się do oczu. Za co mnie takie cos spotkało?? Zastanawiam się czy nie wydusic tego z siebie i isc dalej.. Co o tym myslicie?

Gość gość
nie wierze w takie smuty :classic_cool:

Gość gość
A co jego żona na to? Dziwię się, ze ci buziuchny jeszcze nie obiła. Ty nie masz takiego poczucia, że wyrządzasz krzywdę? Potwór! Lepiej skończ to!

Gość gość
Pewnie o mnie nie wie. Ale nas fizycznosc nigdy nic nie łączyło. Nie uważam żebym zrobiła cos złego.. Zakochałam się i bardzo pragne tego żeby to uczucie ze mnie ulecialo! Czuje ze nie daleka droga do depresji.. codzienność staje się szara, mysle tylko o nim, nic mnie już nie cieszy chyba. Mam okropne huśtawki nastroju. Kiedy mamy fajny kontakt to moj świat jest kolorowy i radosny a kiedy ..jest inaczej to mam ogromnego doła- jak dzis. To juz miesiąc od kiedy przestałam przychodzic do miejsca w ktorym mialam okazje go spotkać. Robie to celowo, ta znajomosc mnie wyniszcza. Ja zdaje sobie sprawę z tego , jak mogloby byc ciężko gdybym mogla sie do niego zblizyc. To nie dla mnie takie emocje..jestem zbyt wrazliwa -chociaz nikt tak nawet o mnie nie pomyśli. Z zewnątrz wygladam i uchodze za pewną siebie kobietę. I tak w sumie jest, w życiu jestem twarda i stapam twardo po ziemi. Ale w środku... To jest pierwsza sytuacja w moim życiu z którą sobie nie radzę? ..chyba tak .

Gość gość
niechaj Aniela upoluje go na łańcuchu. bedzie z korzyscia dla wszystkich :)

Gość gość
uwazaj, bo jakbys zobaczyla jego fotki na zbiorniku to mogloby ci przejsc w oka mgnieniu :classic_cool:

Gość gość
Haha dzieki za poprawę humoru Ale wątpię. To nie miejsce dla kogos takiego jak On. Naprawdę jest w moich Oczach,ale pewnie nie tylko w moich,mężczyzna o jakim kobiety marzą :)

Gość gość
mam nadzieje, ze profil jarek... (nie bede wpisywac ale tam jeszcze 3 literki byly) nie jest twoj. gosciu w koszuli ze zwisem i jeszcze zdj. posladkow. byloby mi przykro :D

Gość gość
a wydaje mi sie ze te koszule gdzies widzialam...

W takim razie wyznaj co czujesz bez względu na konsekwencje. Też nie w porządku, że zajęty mężczyzna interesuje się inną kobietą, ale skoro wyznał Ci zauroczenie, to coś musi znaczyć. Zrób to dla siebie.

Gość gość
nie wyznawaj, bo co jak namieszasz powaznie, a on potem zrzuci ubranie i bedzie miec nieciekawe cialo, bedzie kiepski w lozku lub tez bedzie z nim przykre zycie. no to sa te detale, ktore zawsze trzeba brac pod uwage i nalezy rozważyć wszystkie scenariusze. co innego jak znasz jego mozliwosci :D dlatego powtarzam c.ip.cie nie kupuje sie worka w kocie

Gość gość
Dzięki za odpisanie. Ja podejrzewam że to wyznam, jeszcze nie wiem w jakich okolicznościach ale czuję ze musze. Od dawna nosze sie z zamiarem zakończenia tej znajomości bo ona jest bez szans. Nie wierze w bajki, za duzo w zyciu widziałam .. Dlatego jak ten tchorz ale z jakims tam rozumkiem ..uciekam. Przed nim i uczuciem które mnie trawi od środka. Wydaje mi się że kiedy mu powiem co we mnie siedzi i od jak dawna, ze wiem ze t0 bez szans..to wtedy on da mi odejść. Przestanie o sobie przypominać.

Gość gość
23.27 Wygląda..bardzo dobrze. Jest bardzo przystojny, trenuje. Nie ma opcji zeby źle sie prezentowal :) niestety.

Gość gość
nie ufam wrazeniu jakie sie ma patrzac na ubranego czlowieka. wiem po sobie, ze jak zrzuce galoty to jest bida straszna :D hahaha :D ciuch to jest bezpieczenstwo i kamuflaz :classic_cool:

Gość gość
23.53 haha rozweselasz mnie i bardzo Ci za to dziękuję! Nie przejmuj sie, na pewno trafi Ci się zakochana kobieta która będzie pragnąc tej bidy jak juz Cie zozkamufluje :)