Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijar przykrywający g****o

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie jakie przysłowiowe rodzinne g****o ludzie potrafią ukrywać odpowiednim pod pijarem.

Gość gość
po takich ludziach widać,że coś z nimi nie tak,ale ci co poznają prawdę to mogą się przestraszyć wręcz jak bardzo i co

Gość gość
opowiedz cos wiecej

Gość gość
np.historie podobne do tego zamęczenia dziecka żywionego przez znachora,,np.wychowywanie dziecka w stylu wyżej srają niż d**y przez wieśniarę co się złapała faceta z dość zamożnej rodziny,tylko,że kasa się skończyła,a to dorosłe już dziecko kompletnie nie umie się odnalezc

Gość gość
i nie chcę tu szczegółowo opisywać,ale ci którzy znają kogoś kto żyje w takiej rodzinie to uważają go za chorego psychicznie,ale jak ktoś zostanie wtajemniczony to się przestraszy tego środowiska,co byście zrobili gdyby ktoś z waszych bliskich internetowe prawdy o jakimś końcu świata,o szatanie i antychryście wziął tak poważnie,że postanowił żyć według wskazówek zawartych na tych stronach

Gość gość
i kto jest tym dzieckiem? a faceci? urzednicy ,politycy, sedziowie, prawnicy, prokuatorzy - w pracy maja sie za nie wiem kogo, ludzie biora ich za wzor cnot i w ogole, a oni w zyciu prywatnym chleja, jezdza na jakies sympozja z atrakcjami typu ******ie dziffek, chodza po burdelach, wyzywaja sie na domownikach, sa w zyciu prywatnym zupelnie odpychajacy. co tu wiecej pisac

Gość gość
no już napiszę jest nią np.pewna dziewczyna,która ma opinię wariatki,i którą ja poznałem i może się przed samotnością będziemy musieli pocieszyć,ale walczą w niej dwie osoby skromna zwykła dziewuszka i ta wieśniara która wyżej sra niż dupę,

Gość gość
a jesli ktos wyzej sra niz d**e ma to oznacza wiesniactwo? nie sadze. pelno ludzi tak ma -zarowno ze wsi jak i z miasta. nie, nie ma obligatoryjnego pocieszania sie i ratowania przed samotnoscia, wiec uwazaj na to co sobie uroiles w twojej łepetynce. dziewczyna uznawana za wariatke :D ale z ciebie buractow uszlo/

Gość gość
Jeżeli ktoś tu jest wieśniakiem, to tylko ten zakompleksiony autor. Pocieszyć przed samotnością... jaki fałszywy desperat! Nie kochasz dziewczyny, to się od niej odczep, a nie udajesz "przyjaciela". Co za menda, brak słów.