Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie? Facec****iszą do mnie wprost teksty typu

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie? Facec****iszą do mnie wprost teksty typu

Gość gość
Dobrze, że piszą

Gość gość
jakie teksty?

Gość gość
Nie mam pojęcia dlaczego się nie wyświetliło. Wyrzucilo mnie z wifi, już pisze.

Gość gość
Często facec***iszą do mnie teksty typu Kiedy się pobzykamy,kiedy wypniesz dupke, mam na ciebie ochotę .. itd Dodam że nie jestem wulgarna czy prowokująca, raczej normalna,spokojna... I takie wiadomości przychodzą do mnie na Facebooku,dawniej na nk czy forach tematycznych gdzie zamieściłam swoje zdjęcie,nawet tylko twarzy. Osobiście jestem zażenowana...

Gość gość
Na tychforach tematycznych nie bylo erotycznych dzialow itp

Gość gość
Zmień otoczenie

Gość gość
To znaczy tylko tyle, że niektórzy są niekulturalnymi chamami. I to, jak wyglądasz i jak się zachowujesz, nie ma z tym absolutnie nic wspólnego.

Gość gość
przwaznie takie teksty piszą prawiki i przegrancy zyciowi typu zaawansowni alkoholicy,narkomani,alimenciarze,wiezniowie itd... nie masz się czym chwalić.

Gość gość
Tez pomyslalam, ze sa chamami ale myślałam że może to moja wina.

Gość gość
Chociaż przypomniałam sobie, że jeden z tych okazów wypisywal do mnie takie rzeczy a np.do innych wspólnych znajomych nie i stąd jakieś poczucie winy czy 'gorszosci'

Gość gość
Czemu sądzisz że się chwalę? Hahha

Gość gość
bo zalozylas taki temat chcac ogłosic całemu swiatu jakie to masz powodzenie. do mnie tez piszą i na nk i fb ale zebym miala to oglaszac to musialabym miec bardzo niskie poczucie wartosci i hm moze się w ten sposob dowartosciuje?

Gość gość
Ale głupoty gadasz.może ty tak robisz, ja tutaj napisalam w innym celu.czytaj wyżej

Gość gość
Mezczyzni bez powodu nie pisza takich tekstow. Na pewno nie jestes normalna spokojna. Z pewnoscia prowokujesz takie zaczepki slowne swoim ubiorem, zachowaniem lub prowadzeniem sie. Do porzadnych kobiet nikt tak nie powie bo wiadomo ze nie sa latwe oraz porzadne kobiety szanuja siebie wiec sa szanowane przez mezczyzn.

Gość gość
Sądzę że powinnaś lepiej dobierać znajomych

Gość gość
oni są już na dnie

Gość gość
ja tam nie chciałabym faceta który by mnie szanował wedle własnych widzimisi,albo szanuje kobiety ogólnie albo nara

Gość gość
gość dziś Szanowalabys g****icieli, pedofili tak samo jak szanujesz wazne dla siebie osoby?

Gość gość
co to za porównanie?kobieta ktora lubi seks jest pedofilka albo g****icielka ? (chociaż to ostatnie brzmi nielogicznie)

Gość gość
bo tym debilom już się posrało we łbach i nie wiedzą jak gadać z kobietą ,naśladują swoich zdaunowanych kumpli,splunąć tylko na nich,uwodziciele jak menele

Gość gość
i oni nie wiedza że się ośmieszają!! więc wam mówie gnoje ośmieszacie się w oczach prawdziwej kobiety,to jest dnoooo takie tekścicki

Gość gość
jak miałem dorodnego penisa to pisałem do pierwszej lepszej chcesz w dupa a ona to twoj?mm

Gość gość
nikt nie mówi że oprócz prawdziwych kobiet nie istnieją suczki z klubów do **********,pasujecie do siebie

Gość gość
I tak obcy faceci do ciebie piszą takie teksty na fejsie? A jeśli to znajomi, to musi wśród nich krążyć o tobie niezła opinia :P

Gość gość
Jak faceci tak piszą do ciebie, to znaczy, że ich do tego sprowokowałaś.

Gość gość
Nie zawsze kobieta musi prowokować. Jeżeli na przykład mam niewinne zdjęcie twarzy, zwracam sie grzecznie zarowno na publicznym profilu jak i prywatnie to jak mogę prowokowac? Głównie obcych facetów mam na myśli. Że znajomych to raczej się nie zdarzyło, ale też się kleją do mnie .

Gość gość
Wiem co mówię, prowokujesz. Udajesz w dodatku niewiniątko. Faceci bez powodu tak się nie zwracają do kobiety.

Gość gość
Przestań kłamać, że nie prowokujesz. Jestem zbudowanym facetem i mogę tak przejść po dyskotece, że wkurwię każdego faceta i bójka będzie wisiała w powietrzu, a mogę się tak zachowywać, że będzie spokojnie. Przestań dziewczyno kłamać. Wystarczy przejść się po ulicy i spojrzeć na was by zobaczyć jak prowokujecie nic nie robiąc oczywiście. Wy zawsze niewinne. Daj spokoj, takie gadki to są dobre dla frajerów. Wstawiasz słit focie latwej idiotki, to tak cie traktuja. Skoncz pieprzyc. Zobaczysz kretynko zasrana co bedzie jak przyjada tu imigranci. Zobaczysz co ci zrobia. Ja z pewnoscia nie bede was bronic, niech was macaja i robia z wami co chca, jak nei szanujecie samych siebie i Polaków.

Gość gość
zachowują się jak gowno bo laska ma kretynskie foto,prawdziwy facet nigdy nie zachowa się jak goowno