Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi się nieśmiały chłopak

Polecane posty

Gość gość

Hejka, mam pewien problem. Podoba mi się pewien chłopak, ale nie mam pojęcia co robić, bo jest strasznie nieśmiały. Staram się podejmuje jaką iniciatywe, pierwsza go przytulilam, zaprosilam na dwor, zagaduje do niego, usmiecham się, a on tylko napisze w sprawie lekcji, czy chwile zagada o jakims serialu, filmie (bo ogladamy te same, interesujemy sie tym samym), ale tak to nic zero inicjatywy. Nie wiem czy mam podjąc jakies solidne kroki typu powiedzidc mu co czuje, zeby moze sie osmielil co do mnie, czy odpuscic sobie bo skoro nic nke robi to widocznie mu sie nie podobam. Tez patrze pod pryzmat przyszlosci, ze jakbysmy byli juz razem to co na kazda randke ja mam go zapraszac? Nie wiem co mam robix, nie chce wyjsc na łatwa, ani mu sie narzucac, ale tez nie chce stracic szansy na fajnego chlopaka bo ma naprawde ciekawa osobowosc jest przez tą swoja niesmialosc taki tajemniczy. Doradzcie co mam robic, czekac na jego krok (mozliwa nieskonczonosc czekania), czy sie odwazyc...

Gość gość
Odważyć się. Czekać sobie możesz do usranej śmierci. Najwyżej nie będzie zainteresowany, a raczej wiele nie stracisz. Najgorzej to się zajmować myśleniem o tym, żeby "nie wyjść na łatwą". Czyli na jaką? Przecież nie na wszystkich chłopakach ci zależy, nie ze wszystkimi masz ochotę się spotykać, więc nie jesteś łatwa. A nawet gdybyś według kogoś tam była... to co? Nie ma nic złego w byciu świadomą swoich potrzeb i w wyrażaniu ich. Inna sprawa, że taki nieśmiały chłopak może cię w końcu zacząć irytować. Ale kto wie, może się z czasem ośmieli.

Gość gość
Powiedz ze mu ze Ci się bardzo podoba j bardzo go lubisz. Zapytaj się co on myśli o Tobię