Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o ludziach ktorzy nie chca miec dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Ludzie, ktorzy tak czarno widzicie- powiedzcie , kiedy konkretnie było lepiej? Czy byl czas na swiecie bez wojny , bez problemow, biedy? a ludzie jakos zawsze sie rodzili.

Gość gość
bliska roddzina to nie obcy ludzie

Gość gość
Myśle,ze bycie szczesliwym lub nie, to kwestia podejscia do życia. Bardzo dlugo nie mialam dzieci , liczyłam sie z tym,ze ich miec nie będe i byłam szczesliwa. Urodzilam , jestem szczesliwa i to bardzo, ale mysle,ze gdybym sie nie dowiadziała, jak to jest być matka, byłabym szczesliwa nadal. Po prostu nie pamietam zadnego okresu z zycia, w którym byłabym nieszczęśliwa.

Gość gość
gość dziś bliska roddzina to nie obcy ludzie Ale dzieci to najblizsza rodzina

Gość gość
dla mnie zycie jest codzienna walka o przetrwanie jestem introwertyczką i mecza mnie ludzie ale musze chodzic do pracy, zeby miec za co jeśc i nie umrzec z glodu lub zimna nie robie tego z przyjemnosci a z musu dzieci miec nie bede, majac dzieci trzeba dodatkowych spotkan z ludzmi pediatrami, nauczycielami i innymi matkami nie chce tego

Gość gość
Ja nie będzę mieć dzieci z dwóch powodów: -moj ojciec to pijak i tyran, musialam go ogladac do 10 r.ż -moja matka samotnie mnie wychowywała i moje rodzeństwo od rozwodu z ojcem, ktory nie płacił alimentow i w ogóle było biednie i do d**y, matka zarobiona i znerwicowana, cały czas w strachu o prace, dzieki której było co jeśc nie mam ochoty powtórzyć powyższego, zatem dzieci nie będzie, nigdy nie chce być juz tak biedna jak w dziecinstwie, teraz kokosów nie mam, bo praca marna, ale jak ją strace to znajde inna, na luzie, bez stesu o gęby do wykarmienia

Gość gość
gość dziś dla mnie zycie jest codzienna walka o przetrwanie jestem introwertyczką i mecza mnie ludzie ale musze chodzic do pracy, zeby miec za co jeśc i nie umrzec z glodu lub zimna nie robie tego z przyjemnosci a z musu dzieci miec nie bede, majac dzieci trzeba dodatkowych spotkan z ludzmi pediatrami, nauczycielami i innymi matkami nie chce tego xxxxx Wiekszosc ludzi chodzi pracuje,zeby miec za co jesc i nie umrzec z głodu lub zimna. Tak bylo odkad świat swiatem. Ze jestes introwertyczka to inna sprawa.