Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka kobieta i zaden facet mnie nie chcial nigdy !

Polecane posty

Gość gość

faceci to materialisci !

Gość gość
bedom w koncu cie chciec

Gość gość
Ja cie chce :)

Gość gość
Ja też cie chce

Gość gość
Nie no tak źle to na pewno z Tobą nie jest ;) Wrzuć fotkę oczywiście jeśli chcesz a zobaczysz że wielu facetów Co powie że jesteś zbyt krytyczna wobec siebie. Z resztą wygląd można zmienić :) Trochę siłowni, ćwiczeń i sama zobaczysz ;)

Gość gość
Są faceci którzy z brzydką się zwiążą tylko zapytaj się czy chce i nie jeden wolny powie że chce.

Gość gość
gość dziś - nie jestem gruba, mam brzydka twarz i nikt mnie nie chce

Gość gość
no ja nie wiem czy swiniobicie bedzie

Gość gość
Autorko daj sie na mówić na kawe co

Gość gość
jestem brzydula, nikt sie nie oglada za mna, nikt nie podrywa, nikt nie chce poznac

Gość gość
gość dziś x jakie miasto?

Gość gość
polki kochają polaków

Gość gość
okolice Rzeszowa moge przyjechać

Gość gość
Autorko takiej kobiety jak ty szukam do związku.

Gość gość
gość dziś okolice Rzeszowa moge przyjechać x za daleko, co mi po jednym spotkaniu? pewnie o seks ci chodzi, zaden nie zainteresalby sie brzydka baba, wiem z wlasnego doswiadczenia

Gość gość
nie o seks tylko o związek ;)

Gość gość
Jeśli trafisz na inteligentnego mężczyzne jak np ja to będziesz szczęśliwa :) Wygląd przemija. Na prawdę nie masz czym się przejmować. Wiem że czujesz się samotna, brak Ci ciepła ukochanej osoby ale uwierz mi na pewno się to zmieni ;) Znajdziesz swojego rycerza i będzie happy end :)

Gość gość
Właśnie faceci chcą brzydkie bo ładne po pierwsze ciężko zdobyć po drugie znają swoją wartość, po trzecie trzeba im dorównać a nawet przewyzszac żeby były w ciebie zapatrzone i żeby nie zdradzaly

Gość gość
gość dziś - gdyby tak bylo jak piszesz to piekne kobiety nie spacerowalyby teraz po miescie z chlopakami i mezami a brzydkie nie siedzialy na kafe latami :O

Gość gość
No wplywu na świat to ja nie mam :P Ale współczuję tu wszystkim z problemami. Szczerze to trzymam za nich kciuki ze im się uda :) Żeby nigdy im nie było mało

Gość gość
Gość 20:24 jeśli faktycznie jestes inteligentny ,to wiesz ,że w związku fizycznosc jest ważna. ... Kobieta musi się mężczyznie podobać, pociągać go..bez tego się nie da. Mam dużo więcej lat niż autorka tematu ..

Gość gość
Ale przesadzasz, nie dziwie się że żaden cie nie chce skoro zamiast pracować nad swoim charakterem skupiasz się na wnętrzu. Gdybyś miała olej w głowie to znalazłabyś sobie kogoś odpowiedniego a i dodam ci że kobieta nie musi mieć wcale ładnej twarzy żeby pociągała mężczyzn, przynajmniej takie jest moje zdanie patrząc na własne doświadczenie.

Gość gość
skupiasz się na wyglądzie tam miało być*

Gość gość
Owszem jest ważna. Ale autorka napisała, że ma brzydką twarz to pierwsze. Po drugie nie napisała nic na temat figury. Po trzecie nikt jej tego nie powiedział. Sama to wywnioskowała z sytuacji życiowej.

Gość gość
Sama jestem brzydka a jakoś miałam chłopaka, on był przystojny co mnie trochę dobijało bo wszystkie koleżanki się do niego uśmiechał i byłam mega zazdrosna :( związał się ze mną bo nie byłam głupia jak większość dziewczyn. Mógł ze mną porozmawiać, nie byłam pustą laleczką która niczego nie rozumiała :) a seks? Bajka ! Zawsze był gotowy mimo że żadna ze mnie miss i te moje zbędne kilogramy... Nigdy nie miał problemów ze wzwodem co mnie bardzo podniecało ;) ale niestety nie pasowaliśmy do siebie.

Gość gość
Kobieta jest sama przez charakter a nie przez wyglad w koncu kazda ma otwor a na glowe mozna nalozyc worek

Gość gość
jestes denny piesku

Gość gość
Autorko, czy potrafisz się uśmiechać? Może chodzisz z nieszczęsliwą miną od rana do wieczora, i odstreczasz swoją mimiką?

Gość gość
a tam autorko nie załamuj się, chociaż jak ja schudłam po tabsach piperine i diecie to też się bardziej zaczeli oglądać, bo to wzrokowcy są:P ale i tak facet zostanie z fajną kobietą, przyjaciółką i kochanką w jednym a nie seksbombą co w głowie wieje jej pustką

Gość gość
Autorko nie papuguj za mna wystarczy ze ja sie krytykuje ,mam krzywe zeby, bo mnie nie bylo stac na aparat ortodontyczny ,mam cienkie wlosy, i za dluga szyje, no jestem brzydka a ty co chcesz od siebie ,co masz sobie do zarzucenia?.