Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roszczeniowosc wspolczes panow

Cale zycie sama, bo faceci maja wygorowane chore wymagania

Polecane posty

Gość roszczeniowosc wspolczes panow

- idealnych, pieknych, choc sami sa w wiekszosc***askudami i pokrakami zapuszczonymi - wiecznie mlodych, choc sa starymi dziadami ze zmarszczkamii, lysymi, spasionymi jak foki - wyksztalconych, z dobrym stanowiskiem, robiacych kariere (nie jakies fizyczne byle co), a sami posady maja po starych badz kolesiostwo - z pasjami, z multum pasji, choc sami w wiekszosci tylko pija piwo i mecze ogladaja w wolnym czasie - idealnych kochanek - nie moze lezec jak kloda i musi zaspokajac faceta, choc sami nie potrafia zaspokoic kobiety bo skupiaja sie tylko na sobie - idealnych pan domu, choc sami maja dwie lewe rece w zapuszczonym przez siebie domu, w ktorym tylko leza i lenia sie - idealanych zon, choc sami maja problem z wiernoscia, partnerstwem, byciem ojcem

Gość gość
kobiety to nie zabawki

Gość gość
Zmien towazystwo a nie ciagle latasz za bad boyami

Gość gość
Oho, psychiczny wyżej się uaktywnił :P

Gość YoungAndAlone
Wiesz przeczytałem twoją opinię i doszedłem do wniosku, ze jestem jakimś odmiencem i odstaje od normy ;) Serio. A co do twoich pod punktow podam Ci moje zgodnie z tematem twoich: - wygląd jest zmienny, nie chce przeslicznej kobiety. - czas uplywa więc to bylaby głupota. - Szczerze obojętne mi to gdzie pracowalaby moja ukochana. Byle była szczęśliwa, spełniona a płaca nie byla haniebna. - Sam mam parę pasji ale nie odrzucę kobiety bo nie ma hobby. - w łóżku to 2 ludzi ma czerpać radość z seksu, podstawą są rozmowy i długie treningi :P - obowiązki domowe również spoczywają na 2 osobach. Ja sprzątam dom, co prawda gotować mi w rodzinnym domu nie chca dac a bardzo chciałbym zrobić posiłek dla wszystkich... - nigdy nie zdradzilem, mam prostą zasadę: mam miłość więc inne są od razu be, szacunek dla ukochanej osoby musi być a w tym momencie to szmacenie 2 połówki. I nie, nie piszę tego na pokaz. Piszę to bo tak uwazam, tak postępuje i taki jestem.

Gość roobert
YoungAndAlone i założę się , że jesteś samotny jak ja. Coraz częściej widzę, że wyznawanie takich zasad to głupota. Szanujesz kobiety to jesteś jeb..ny w d.pę. Od dłuższego czasu nienawidzę u siebie tej cechy charakteru. Mam 31 lat i nigdy nie wymagałem jakiś cudów od kobiet. Chciałem normalnej i troskliwej kobiety. Gdy tylko powiedziałem, że kocham czar pryskał. Oczywiście nie były to tylko słowa ale też czyny.

Gość gość
gość wczoraj Oho, psychiczny wyżej się uaktywnił X Jestem psychiczny bo sie nie podlizuje sie kobietom i mowie otwarcie o waszych bledach

Gość gość
jesteś zafiksowany na jednym

Gość gość
jestes debilem jak moj byly co wymagal bym byla mu w 100% wierna

Gość gość
bzdury,żaden ode mnie niczego nigdy nie wymagał oprócz uczuć i łóżka i czasu

Gość gość
faceci wymagaja seksu 3 razy dziennie codziennie, loda i anala wiec ja podziekuje

Gość gość
zaden facet szanujacy swoja kobiete nie powie jej nigdy od tak po chamsku zrob mi loda, tylko cwele sie tak zachowuja, naogladali sie p****li, jak glupie puste lalunie -szmaty dla kasy robia to co facet im kaze i mysli ze tak zrobi z partnerka

Gość gość
16.07 racja.

Gość gość
A Ty czego oczekujesz od faceta? Widzę że masz dużo złości do facetów