Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MÓJ facet czy rzuciłybyście po czymś takim

Polecane posty

Gość gość

Co grill, wesele, jakąś imprezka rodzinna czy nawet zakupy to zawsze doprowadza mnie do łez lub sprawia przykrość. Ciągle oskarża o jakieś ciągoty to do wujka, kuzyna czy mężów kuzynek( o kazdym chodzącym facecie na ziemi juz nie wspomne)Głupia wymiana zdań z którymś z nich to po prostu dla mnie koszmar, boje się ze ktoś o cos nawet zapyta... Wiec siędze z boku. Mój facet to istny demon, musze zawsze siedzieć obok niego, bo inaczej mam zamiar się puszczać. Jak siedze uśmiechnięta to tez źle, bo mówi ze każdy mnie wyśmiewa bo szczerze zęby. Mam go dosyć, przez niego jestem jakimś manekinem, wrakiem człowieka. On tylko ciągle wyklina, zawsze wszystko jest źle. Mam dosyć takiego życia .. Mowilam żeby się zmienił, powiedział ze mam na niego chuchać, bo lepszego nie znajdę nigdy. Matko:-(

Gość gość
Boże co za cwel, a idź w pizdu tak żyć!

Gość gość
Mój mąż to ma mnie kompletnie w dooopie. Czasami wydaje mi sie ze poszła bym z jakimś do łóżka to nawet by mi prezerwatywe podał. Masakra... ci faceci to idioci, albo zbyt zazdrosny tyran albo wiecznie wyluzowany który ma w...yje...ba...ne na swoją kobiete ( tak jak mój mąż) ja na mojego juz patrzec nie moge, chcaiała bym by chociaż tyci tyci był zazdrosny, ale twoj to juz sie na tobie psychicznie znęca... zostaw go, wiem ze łatwo sie mówi ale to nie jest normalne

Gość gość
Tyran podbudowujący się tym, ze Ci nawrzuca. Masakra

Gość gość
Jeśli z nim zostaniesz, będziesz miała poważne problemy gdy dziecko będzie tego słuchać, zwłaszcza że on może ześwirować bardziej. A nie daj Boże potomek byłby mało do świra podobny z wyglądu, to się będzie działo!

Gość Olaaaaaaaaaa
Znajdziesz lepszego, uwierz. :) Facet nie ma do Ciebie żadnego zaufania, taki związek nie ma żadnej przyszłości. Myślę, że lepiej pobyć sama jakiś czas i znaleźć kogoś naprawdę wartościowego zamiast tkwić w relacji z takim toksycznym osobnikiem.

Gość gość
Moj poprzedni facet to też była taka pipa, jak Twój mąż. Nawet jak inny gość narzucał mi się na weselu, to mój chłopak stał obok jak c***a. Nigdy nie był zazdrosny. Czasem specjalnie mówiłam mu o sytuacjach, w których ktoś mnie podrywał, żeby wzbudzić w nim zazdrosc, a ten dalej nic. Obecny bywa czasem zazdrosny i to mi się podoba :)

Gość gość
poprzednia wypowiedz jest moja, pisalam do dziewczyny z 20.58

Gość gość
Jeżeli z nim zostaniesz, po ślubie uzna, że należysz do niego i nie masz prawa do swojego życia. Z tego co piszesz gość jest bardzo toksyczny. Uważaj, bo będąc z nim stracisz wszystko. Takie osoby potrafią użyć własnych dzieci do szantażu nie mówiąc o stalkingu.

Gość gość
Zostaw psychola. Takim był mój mąż kiedy był młody, a teraz na stare lata jest jeszcze gorszy. Ta wada postępuje, a nigdy nie cofa się. Czasu nie cofnę, ale gdybym dziś widziała takie oznaki, uciekałabym gdzie pieprz rośnie. Nie czeka cię nic dobrego u boku takiego osobnika. Mam 60 lat.

Gość gość
Uciekaj od niego póki jeszcze możesz. Później w ogóle nie da ci żyć, odzywać się do innych, wyizoluje cię od świata i wszystkich znajomych i przez resztę życia będzie się znęcał nad tobą psychicznie. A gdy zdecydujecie się na dzieci, to nie będzie ci już tak łatwo odejść.

Gość gość
Uciekaj i to szybko

Gość gość
on nie tyle jest zazdrosny co cie tyranizuje i uwaza za swoja wlasnosc.to psychol.ale jak go zostawisz, to sie to nie skonczy, bedzie wydzwanial, szantazowal itp.tak mi sie wydaje, ze moze byc niebezpieczny, dlatego lepiej zawczasu pomyslec co robic jak bedzie cie nacho0dzil

Gość gość
Moja rada nie będzie inna niż gości powyżej - uciekaj jak najszybciej, jak najdalej.

Gość gość
J/w :-/

Gość gość
miałam takiego chłopaka przez 3 lata, ciągłe podejrzenia o zdrady, wyzywanie itp. nie wiem czemu bylam az tak j******a i 3 lata z nim bylam? ale koszmar sie skonczyl kiedy nie jedna osoba mi mowila ze z nim przyszlosci nie bedzie. wiecie 18 latka byla bardzo zakochana :D takze nie dostrzegala tego. ale dzieki Bogu mam to za sobą. Uciekaj autorko jak najdalej mozna

Gość gość
21'20.Uwazasz,ze jak ma sie 60 lat,to nie mozna odejść/rozwieść sie?

Gość gość
Można, a w takim przypadku nawet trzeba.

Gość gość
moj byly taki byl i im dluzej ze soba bylismy, tym bylo gorzej. Zerwalam z nim po 2 latach meczenia sie i czekania na cudowne, naobiecywane zmiany, i po wmawianiu mi, ze to wszystko dla mojego dobra i z milosci do mnie. Dziewczyno, wiej, bo lepiej z takim typem nigdy nie bedzie, a moze byc tylko gorzej 🖐️

Gość gość
Odejdź. Byłam z tyranem podobnej maści 3 lata. Ostatecznie przełamałam sie i odeszłam a raczej uciekłam. Sprawa skończyła sie na policji, straszył ze mnie zabije przychodził do domu i sie dobijał.. Koszmar

Gość gość
to psychopata kopnij go szybko w d**e

Gość gość
Skąd takie świrusy się biorą w ogóle???????

Gość gość
tez sie nad tym zastanawiam

Gość gość
Podloze psychopatii jest znane.

Gość gość
Mam podobny problem z tym ,że nie aż tak bardzo...mój mąż nie lubi ludzi.Uważa ,że każdy facet to intrygant i tylko czeka żeby mnie uwieść.. gdy jesteśmy bez innych znajomych jest super,bo mamy wspólne tematy i jest śmiesznie,problem zaczyna się gdy gadam z innymi znajomymi np.z mojej siostry mężem ...rzuca dziwne miny i jest dla niego wredny

Gość gość anonimka
Jesli chcesz popisac daj znac. Mialam faceta który wprawdzie nie byl tak zazdrosny ale ponizal psychicznie i mówił ze następny mnie będzie tez bil.

Gość gość anonimka
Oczywiście odeszlam nie daj.sie ponizac bo ściagnie cie na dno

Gość gość
Podły charakter jest najgorszy. Myślisz ze gdy odejdziesz będzie gorzej. Otóż na poczatku tak, głupia tęsknota, ale minie! I wtedy zobaczysz jakim wesołym i szczęśliwym człowiekiem jesteś!