Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje że powinienem się odezwać, ale nie potrafię..

Polecane posty

Gość gość
Podaj jej nr. tel. zadzwonię do niej i przekaże jaki jesteś chojrak./tchórzliwy pies/

Gość gość
22:45 a co się wydarzyło? Może opowiesz? :)

Gość gość
To pewnie znowu ten od tej mezatki czy tam zajetej,co juz,pisal ze sie poklocili i nie wie jak sie odezeac

Gość gość
Chooy woe tu w lolko historie sie powtarzaja :P

Gość gość
Odezwij sie ja bym chciala zeby ktos kto zrobil mi przykrosc odezwal. Wtedy przynajmniej wiedzialabym ze nie jestem mu obojetna a tak mam wrazenie ze nawet jesli cis bylo to juz dawno splynelo po nim i tego nie ma. Moja rada odezwij sie glupie czesc i co slychac jesli nie odezwie sie teraz to moze za jakis czas. Grunt ze bedzie wiedziec ze nie jest ci obojetna

Gość gość
Ludzie czasami są dziwni.Szukają problemu tam gdzie go nie ma.Skoro czujesz,że powinieneś się odezwać to na co Ty czekasz?Aż Ci ją ktoś "sprzątnie"sprzed nosa?

Gość gość
Gosc 23.46 Nieee...dluga historia:) Nie ma co rozdrapywac,bo powoli wracam do rownowagi. Trzeba przyjac i zapomniec,i zyc dalej:)

Gość gość
Zdu/pcac swiry

Gość gość
07:49 No chociaż w skrócie opowiedz.

Gość gość
08:49. Rozumiem, że odpuszczasz? No i weź się tutaj zakochuj i łudź, że on w końcu się odezwie...

Gość gość
Autor ma rozdwojenie jazni powinien, ale nie potrafi potrafi a nie chce chce i nie chce

Gość gość
Zachowujesz się jak dziewica-chciałaby ale się boi.

Gość gość
Pewnie ona go tak onieśmiela i odbiera całą odwagę...

Gość gość
On ma żonę. Ot i tyle w temacie Chce ale nie może.

Gość gość
13:14 To nie autor pisał tylko jakaś kobieta

Gość gość
14:01 To chyba nie do końca chce bo rzucił by wszystko w diabły gdyby Ciebie kochał a ją nie. Wątpię w jego bohaterstwo i poświęcenie w tym przypadku.

Gość gość
Kto nie ryzykuje nie pije szampana.

Gość gość
Nie mam faceta na szczęście

Gość gość
Niech to, co cię ogranicza zniknie, pokonaj swój lęk, ona czeka na Ciebie... porozmawiajcie, tymbardziej jeżeli coś was dzieli. Trzeba wyjasniać sprawy, trzeba żyć w zgodzie a nie w rozdwojeniach.

Gość gość
Masz szczęście. Albo facet ma.

Gość gość
Gosc 13.14 Jestem kobieta,a nie mezczyzna:).Ja nie mam czego odpuszczac. Jesli jestes "facetka" i czekasz az sie odezwie,to przestan czekac:). Wiadomo,serce nie sluga,ale sa sytuacje ,ze to rozumu trzeba sluchac. Kochac i zaciskac zeby az przejdzie. Na szczescie jest cos takiego jak czas, wszystko wymiecie:)

Gość gość
Autor nie moze,bo pewnie kogos ma i sam nie wie czego chce. Nie kocha ani jednej,ani drugiej. Lepiej zeby sie do tej dziewczyny nie odzywal,bo i tak ja zrobi w konia i szkoda dziewczyny. Niech znajdzie normalnego faceta.

Gość gość
racja,niech kobieta znajdzie normalnego zdecydowanego,męczy ją i siebie

Gość gość
to prowokacja . wyobrażacie sobie faceta tak wałkującego temat?

Gość gość
A ja myślę, że to nie prowokacja. Sama ostatnio wysłałam przykrego smsa do kogoś, kogo kocham i był mi przyjacielem. Jestem mężatką i kocham męża, ale tamtego darzyłam wielkim zaufaniem i sympatią. Mam dość walki o tę relację, ale jemu chyba to pasuje, bo nie odezwał się. Jak komuś nie zależy to nie walczy. Tak to odbieram. Nie mam zamiaru przepraszać za to, co myślę i czuję. Bo czuję, że mu nie zalezało. NIgdy

Gość gość
Ciekawy temat.Jestem ciekawa o co poszło?? Autorze uchyl rąbka tajemnicy.

Gość gość
Niemożliwe, żebyś miał imię na J.... :/ Rzeczywiście na tym forum można popaść w paranoję, bo to może być o każdej Ani czy Hani :/

Gość gość
No jak ktos bierze to do siebie i mysli,ze o nim ha ha. Autor to nie udziela sie juz od dluzszego czasu. Na poczatku postekal,pozniej przestal:) . Po kojemu,az tak mu chyba nie zalezy, bo czego tu sie tak bac tak naprawde. A jak cos jej zrobil,to trzeba to przelknac i przyznac. Jakis pan idealny sie trafil

Gość gość
To zabawne jak lale tutaj, tchórzliwe i księżniczkowate, "doradzają" chłopakowi, żeby się odezwał, że raz się żyje, że kto nie ryzykuje itd. A same mentalne cipki, korona by im z głowy spadła, jakby były w podobnej sytuacji i miały się odezwać do faceta. Hipokryzja aż bije po oczach. Już nie mówiąc o tych żałosnych kretynkach, które piszą jaki to facet nie męski, a same są niekobiece i tchórzliwe.

Gość gość
Jestes pewnie tym idiota od ksiezniczek. Czytaj posty,a nie tylko glowny. Jak autor cos przeskrobal,to niby dlaczego kobieta ma sie odzywac. Ma napisac- tak kochanie, ja wiem,ze ty nie chciales. Na pewno mnie strasznie kochasz tylko tak wyszlo. Idiota jestes. Jak cos przeskrobal,zlal,etc., to niech pokaze,ze ma jaja. Jesli mu zalezy i niech przeprosi. To on powinien wyciagnac reke,nie ona i z ksiezniczkowaniem to nie ma nic wspomnego,nawet z duma,tylko ze zwykla godnoscia czlowieka. Sam jestes fujara,ktora pewnie jak bylo trzeba,to nic nie zrobila i teraz jedyne co pptrafisz,to sfrustrowany wlasnym brakiem jaj wyzygiwac na kobiety.